Jennifer Lopez ne može zamisliti dan bez kvalitetnog treninga. Ne čudi stoga što je fotografi često snimaju u odjeći za vježbanje na ulasku i izlasku iz omiljene teretane u Miamiju gdje trenutno provodi većinu svojeg vremena.

Galerija Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 2 +0 Jennifer Lopez - 4

Američka pjevačica i glumica obično vježba u tajicama i odgovarajućem sportskom grudnjaku u svim duginim bojama – od jarko obojenih komada koje je dizajnirala u suradnji s brendom Niyama Sol do zagasitijih kompleta koji su napravljeni samo za nju.

Nedavno je pokazala i prozirne tajice s vlastitim inicijalima. Točnije, riječ je sportskom modelu namijenjenom za vježbanje koji je napravljen od klasičnih rastezljivih materijala poput poliestera i likre, ali s prozirnim komadima na predjelu potkoljenice i lista.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Izdanje u bijelom od glave do pete koje će se pamtiti

Jennifer Lopez je ove tajice sparila s crop-top duksericom u crnoj boji, ali i rasprodanim modelom bijelih tenisica koje je pariški brend The Kooples napravio u suradnji s američkom manekenkom Silk Woods.

Izdanje je zaokružila čašom za vodu optočenu sitnim kristalima, ali i maskom za lice bez koje se više ne izlazi na ulice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju