Latino diva trenutno odmara u Miamiju, a društvo joj prave kći Emme, sin Max i zaručnik Alex Rodriguez.

Galerija Jennifer Lopez Jennifer i na odmoru redovito odlazi u teretanu Jennifer u tenisicama brenda Adidas +1 Adidas Edge Lux

Naravno, Jennifer čak ni na godišnjem ne posustaje sa svojim planom tjelovježbe pa i u Miamiju redovno odlazi u teretanu.

Pritom najviše voli nositi neizbježan odjevni komad za sportske prilike. Naravno, u pitanju su tajice, a ovaj put nosila je model brenda Beyond Yoga u kombinaciji s topom iste boje potpisom istog brenda.

Jennifer i na odmoru redovito odlazi u teretanu Jennifer i na odmoru redovito odlazi u teretanu (Foto: Profimedia)

Odlazak u teretanu nezamisliv je bez tenisica, a Jennifer je trening odradila u modelu brenda Adidas pod nazivom "Edge Lux 3".

Gornji dio ovih tenisica specifičnog dizajna napravljen je od laganog i rastezljivog mrežastog materijala koji nježno prianja uz nogu. Iako smo uglavnom navikli na sportske tenisice čvrste teksture, u posljednje vrijeme popularni su upravo ovakvi modeli s podatnim gornjim dijelom.

Zahvaljujući rastezljivom materijalu, u ovakvom tipu tenisica osjećate se maksimalno udobno i baš kao da nemate ništa na nogama.

Adidas Edge Lux Adidas Edge Lux (Foto: Adidas)

POGLEDAJTE I DVA MODELA TENISICA KOJI ĆE OVE JESENI BITI HIT:

Modeli tenisica sa životinjskim uzorkom Topshop, 255 kuna Hogl, 1399 kuna Steve Madden, 712 kuna +6 Adidas (Shooster), 899 kuna

Modeli šarenih tenisica s debelim đonom Bershka, 299 kuna Pull & Bear, 349 kuna Shoebox, 174 kune +6 Reebok (Shoebedo), 749 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju