Tajice u garderobi Jennifer Lopez imaju važno mjesto jer ih pjevačica i glumica često bira za teretanu i slobodno vrijeme. Jennifer većinom u tajicama odrađuje treninge, a nosila ih je i na snimanju na plaži u Malibuu.

Galerija Jennifer Lopez u bijelim tajicama i kratkoj jakni - 5 Jennifer Lopez u bijelim tajicama i kratkoj jakni - 3 Jennifer Lopez u bijelim tajicama i kratkoj jakni - 2 +2 Jennifer Lopez u bijelim tajicama Reebok x Victoria Beckham

Fotografije sa seta pokazuju Jennifer Lopez kako hoda i trči po pješčanoj plaži odjevena u bijele tajice i bijelu kratku jaknu komotnijeg kroja. Jennifer nosi tajice na kojima se ističe logo brenda Reebok isprepleten s inicijalima Victorije Beckham, koja je surađivala s poznatim sportskim brendom u nastanku te kolekcije tajica.

Jennifer Lopez u bijelim tajicama i kratkoj jakni - 1 Jennifer Lopez u bijelim tajicama Reebok x Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Iako bijele, tajice su potpuno neprozirne te ih se bez problema može nositi i uz kraće gornje komade koji otkrivaju stražnjicu, bez straha da će se ispod njih nazirati donje rublje. Tajice su maksimalno naglasile putene obline J.Lo, a izrađene su od materijala koji dodatno oblikuje figuru i skriva eventualne "nedostatke".

Jennifer Lopez: Duga suknja ispod koje žene uvijek moraju nositi bokserice Jennifer Lopez plijeni pažnju i kada nosi ležerne odjevne komade Jennifer Lopez u maksi suknji s visokim prorezima Jennifer Lopez otišla je u kazalište sa suprugom +2 Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer Lopez: Čizme-neboderke s kojih je nemoguće skrenuti pogled Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 +1 Jennifer Lopez - 1

Stajling za snimanje na plaži u Malibuu zvijezda je upotpunila sportskom jaknicom s kapuljačom čiji je komotniji kroj sjajan kontrast uskim tajicama, dok je od obuće odabrala svijetloplave tenisice koje djeluju vrlo lagane i udobne.

Jennifer Lopez u bijelim tajicama i kratkoj jakni - 4 Jennifer Lopez nosi bijele tajice koje su potpuno neprozirne (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju