Bračni par Jennifer Lopez i Ben Affleck vikend je proveo družeći se sa svojom djecom. Društvo su im pravila Benova djeca Serafina i Samuel te pjevačičina kći Emme.

Galerija Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Dobitna kombinacija Jennifer Lopez +0 Bračni par dan vikend je proveo družeći se s djecom

Za obiteljsku šetnju J.Lo je odjenula šik kombinaciju čija je glavna zvijezda bila moderna, čupava svjetlosiva kardigan-bunda. Radi se o kreaciji jednog od njezinih omiljenih dizajnera Brunella Cucinellija, koja je napravljena od mješavine moher vune.

Uz jedan takav komad nije potrebno previše eksperimentirati s ostatkom garderobe, pa se i latino diva držala jednostavne, provjerene formule.

Nosila je kratko rezanu bijelu majicu, koju je uparila s trapericama širokih nogavica, s nedovršenim rubovima i sivim cipelama na vrtoglavo visoku potpeticu. Tom je kombinacijom još jednom potvrdila da su dobar jeans i štikle savršen par.

Dobitna kombinacija Jennifer Lopez Dobitna kombinacija Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Dobitna kombinacija štikli i jeansa odličan je izbor kada ležerno izdanje želimo podignuti na višu razinu.

Pjevačica i glumica kosu je oblikovala u punđu, sa šiškama maknutim na stranu, a izdanje je upotpunila sunčanim naočalama i naušnicama.

Kada mislimo da ne može biti senzacionalnija, Jennifer Lopez podigne ljestvicu i pojavi se u ovakvom izdanju Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez Glamurozno izdanje Jennifer Lopez +2 Glamurozno izdanje Jennifer Lopez

U ruci je nosila plavu torbu modne kuće Valentino. Radi se o modelu "Vsling", torbi izrađenoj od kože s prepoznatljivom logo-kopčom, koja ima remen za nošenje na ramenu, ali se može nositi i u ruci.

Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju