Jennifer Lopez proslavila je svoj 47. rođendan na zabavi u društvu obitelji i prijatelja, a za slavlje je odabrala jedan 'vatreni' odjevni komad

Latino diva Jennifer Lopez proslavila je 47. rođendan u odjevnoj kombinaciji u kojoj je izgledala barem 15 godina mlađe. Za zabavu u društvu obitelji i brojnih slavnih prijatelja poput Kim Kardashian, repera Frencha Montane i DJ-a Calvina Harrisa odabrala je senzualni 'goli' kombinezon modne kuće Balmain.

 

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

Prije nekoliko sezona izraz 'goli' upotrebljavao se samo za haljine boje kože, ali u međuvremenu se počeo upotrebljavati za sve odjevne komade koji malo toga ostavljaju mašti na volju.

Tako su i prozirni dijelovi kombinezona lijepe dive jasno okazivali da u ovom izdanju nema mjesta za donje rublje. Spojila ga je sa salonkama boje pijeska, a svoje duge uvojke skupila u razbarušeni konjski rep koji joj sjajno pristaje.

Jennifer obožava nositi kombinezone u svim prigodama, a u galeriji možete vidjeti kakve preferira za scenske nastupe i za svečana događanja.
 

 

A photo posted by French Montana (@frenchmontana) on

 

A video posted by Calvin Harris (@calvinharris) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju