Kada je u pitanju božićno ukrašavanje, izgleda da Jennifer Lopez pripada skupini ljudi koji vole uraniti s blagdanskim ugođajem. Naime, latino diva uputila se u Santa Monicu sa suprugom Benom Affleckom i djecom kako bi pronašla idealno božićno drvce za njihov dom. Obitelj je pomno razgledavala zimzelena drvca i naposljetku su pronašli jedno koje su potom odvezli kući.

Galerija Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel Kaput modne kuće Chanel Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel +2 Jennifer Lopez

I dok u nekim dijelovima svijeta već naveliko pada snijeg i vlada hladnoća, kalifornijske zime ipak su znatno blaže pa je J.Lo svoj drvce birala okupana suncem. Doduše, dnevne temperature u Santa Monici trenutno su oko 15 Celzijevih stupnjeva što je sasvim dovoljno za nošenje jednog tanjeg kaputa.

Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Jennifer je za ovaj izlazak odabrala predivan model modne kuće Chanel s velikim pepita uzorkom. Model iz njihove pred-kolekcije za jesen/zimu 2022./2023. godine napravljen je od najfinijeg vunenog tvida, materijala koji je jedan od Chanelovih zaštitnih znakova.

Kaput modne kuće Chanel Kaput modne kuće Chanel (Foto: Chanel)

Dugačak kaput s pripadajućim remenom od istog materijala 53-godišnja ljepotica kombinirala je sa širim trapericama ravnog kroja i običnom bijelom majicom. Ovaj put nije se opterećivala visokim potpeticama i obula je klasične bijele tenisice koje su ionako puno bolji i udobniji odabir za ovakvu prigodu.

Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel Jennifer Lopez u kaputu modne kuće Chanel (Foto: Profimedia)

Međutim, ovakav kaput maksi kroja definitivno bi joj bolje pristajao uz obuću s visokim potpeticama jer je uz tenisice ipak bio malo predug i naposljetku se vukao po podu. Izrazito dugački kaputi ne laskaju nižim ženama te im vizualno mogu dodatno skratiti figuru ili ih progutati, a takav efekt može se izbjeći upravo uz nošenje cipela s višom potpeticom.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju