Nakon odmora u Italiji, Jennifer Lopez vratila se u SAD. Prije odlaska u Beverly Hills u kojem je savila obiteljsko gnijezdo sa suprugom Benom Affleckom, Jennifer je posjetila svoj rodni grad New York.

Galerija Jennifer Lopez obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice u ležernim prigodama Jennifer Lopez obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice u ležernim prigodama Jennifer Lopez u društvu sestre Linde +2 Jennifer Lopez u japankama

U društvu sestre Linde, menadžera Bennyja Medine i prijatelja uputila se u ležerni izlazak. Veselo društvo prvo je obišlo nekoliko butika, a razgledali su i ponudu poznate luksuzne second hand trgovine What Goes Around Comes Around.

Jennifer Lopez u japankama Jennifer Lopez u japankama (Foto: Profimedia)

Nakon toga ručali su u restoranu Sadelle's te potom uživali u sladoledu. Kada su u pitanju ovakve svakodnevne ležerne prigode, u posljednje vrijeme viđali smo J.Lo u poprilično nepraktičnoj obući.

Jennifer Lopez obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice u ležernim prigodama Jennifer Lopez obožava nositi vrtoglavo visoke potpetice u ležernim prigodama (Foto: Profimedia)

Primjerice, mnogi će za obilazak trgovina odabrati udobne modele poput tenisica, ali Jennifer često nosi vrtoglave potpetice i platforme. S druge strane, usred ljetnog dana nosila je i gležnjače koje također nisu standardan odabir za ovo doba godine.

Izgleda da je ovaj put popustila i u potpunosti se prilagodila sezoni pa je za izlazak odabrala japanke. Upravo su one najpopularniji ljetni model obuće bez potpetice i s ravnim potplatima. Uglavnom su rezervirane za plažu, ali sjajno mogu funkcionirati i u drugim ljetnim izdanjima.

Japanke su...

glasova:

Jennifer je svoje japanke kombinirala s kratkom haljinicom u boho stilu i minijaturnom torbicom francuskog brenda Jacquemus od koje se ne odvaja u posljednje vrijeme. Kombinaciju je zaokružila nakitom u kojem su se najviše istaknule okrugle naušnice, ali pažljivijim promatračima sigurno nisu promakli lančići s dva imena - Jennifer i Ben.

Jennifer Lopez u društvu sestre Linde Jennifer Lopez u društvu sestre Linde (Foto: Profimedia)

Odzvonilo im je! J.Lo više ne nosi skinny traperice, zamijenila ih je ovim modelom Jennifer Lopez u širokim trapericama - 1 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 2 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 3 +8 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 4

J.Lo obožavanu ljetnu kombinaciju nosi uz platforme koje bi mnogi odmah prekrižili Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji i platormama modne kuće Valentino Jennifer Lopez Platforme modne kuće Valentino +5 Platforme modne kuće Valentino

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju