Jennifer Lopez izvela je svoju kći Emme na ručak u popularni losanđeleski restoran Mauro Cafe. Kako to obično biva kada su u pitanju tinejdžeri, 15-godišnja Emme nije se odvajala od svog mobitela. Jennifer je nedavno u jednom intervjuu progovorila o izazovima roditeljstva.

Galerija Jennifer Lopez i kći Emme u Los Angelesu Jennifer Lopez Jennifer Lopez nosi gležnjače s kristalima iz zajedničke kolekcije Timberlanda i Jimmyja Chooa +4 Torbica Le Chiquito brenda Jacquemus

Tinejdžerske godine su teške. Djeca te počnu izazivati. U jednom trenutku imaš bebu koja je kao tvoj najbolji mali prijatelj i voli cijelo vrijeme biti uz tebe, a onda ti odjednom govori: Makni se iz moje sobe. Ovo je vrijeme kada izražavaju individualnost, preispituju sve što radiš i što jesi. I to je to. Osjećam se kao da surfam. Kao da sam na valovima, padnem pa se opet dignem, ispričala je.

Jennifer Lopez i kći Emme u Los Angelesu Jennifer Lopez i kći Emme u Los Angelesu (Foto: Profimedia)

Sudeći po fotografijama, izgleda da je latino diva poprilično zimogrozna ili jednostavno previše osjetljiva na klimatizirane prostore. Naime, unatoč vrlo visokim temperaturama koje trenutno vladaju u Los Angelesu, J.Lo je bila odjevena u toplu trenirku napravljenu od debljeg materijala, a na nogama je imala gležnjače.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Naravno, model dostojan diva. Odabrala je gležnjače iz zajedničke kolekcije brenda Timberland i slavnog dizajnera obuće Jimmyja Chooa.

Ove gležnjače su...

glasova:

Timberland je uz njegovu pomoć svoj klasičan model gležnjače pretvorio u pravi mali spektakl i ukrasio ga kristalima brenda Swarovski.

Blještave gležnjače iz zajedničke kolekcije Timberlanda i Jimmyja Chooa Blještave gležnjače iz zajedničke kolekcije Timberlanda i Jimmyja Chooa (Foto: Fashionphile)

Odabrane odjevne komade i gležnjače nadopunila je efektnim zlatnim nakitom, šeširom u neutralnoj nijansi i minijaturnom torbicom Le Chiquito popularnog francuskog brenda Jacquemus.

Torbica Le Chiquito brenda Jacquemus Torbica Le Chiquito brenda Jacquemus (Foto: Jacquemus)

Nosi li J. Lo najbolju ljetnu haljinu? Ovaj traženi model obožavaju i Hrvatice Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 1 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 2 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 3 +10 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 4

Tako… normalno? Izdanje u kakvom Jennifer Lopez rijetko viđamo Vatrena kombinacija koju je J.Lo odjenula za ručak J.Lo nakon večere u luksuznom losanđeleskom restoranu u crop topu i poderanoj trenirci J.Lo uoči poslovnog sastanka +4 J.Lo u šopingu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju