Pjevačica i glumica Jennifer Lopez u Los Angelesu je gledala bejzbol utakmicu svoje kćeri Emme, a društvo joj je pravio sin Max, Emmin brat blizanac.

Galerija Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 1 Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 4 Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 2 +0 Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 3

Fotografi su dvojac uhvatili u ugodnom čavrljanju na putu do igrališra, a za ovu prigodu pjevačica je odjenula kombinaciju koju se može nazvati proljetnim klasikom.

Za uživanje u sportu na otvorenom pjevačica je naime odjenula bijelu majicu kratkih rukava, traperice i bijele tenisice - tri komada koja godinama imaju osigurano mjesto u mnogim proljetnim garderobama. Radi se o modnim klasicima bez kojih je proljeće nezamislivo pa ih redovito viđamo i na hrvatskim ulicama.

Slika nije dostupna Šarmerica iz Zagreba: Poderane traperice koje tenisice vole više od štikli

Pjevačica se odlučila za cropanu verziju bijele majice i traperice širokih nogavica što je kombinaciju učinilo dodatno udobnom. Nezaobilazan dodatak bile su sunčane naočale, a ležernoj kombinaciji dozu glamura dale su okrugle naušnice.

Ležerno izdanje Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez u ležernom izdanju (Foto: Profimedia)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju