Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez zvijezda je prosinačkog izdanja magazina InStyle.

Galerija Jennifer na naslovnici magazina InStyle Jennifer Lopez u plaštu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u prosinačkom izdanju magazina InStyle +2 Kombinacija modne kuće Valentino koju Jennifer nosi na naslovnici InStylea

Da nisam imala određene ambicije, vjerojatno bih se udala nakon srednje škole, rodila djecu i našla posao u banci poput moje tete. Međutim, imala sam drugačije snove i ideje. Kada sam započela karijeru, uvijek sam se pitala jesam li dobra. Jesam li dovoljno dobra? Trebam li biti bolja? Što sve mogu napraviti da bih bila bolja? Sada znam da sam sjajna u ovome što radim i samo to želim nastaviti raditi, kazala je Latino diva.

Jennifer na naslovnici magazina InStyle Jennifer na naslovnici magazina InStyle (Foto: Profimedia/Anthony Maule)

Jennifer je zablistala na naslovnici InStylea za koji je snimila i modni editorijal nastao u suradnji s modnom kućom Valentino.

Osim naslovnice, najviše prašine podigle su fotografije iz editorijala na kojima 49-godišnja zvijezda nosi samo zeleni plašt sa šljokicama iz njihove haute couture kolekcije za jesen/zimu 2018. godine.

Jennifer Lopez u plaštu modne kuće Valentino Jennifer Lopez u plaštu modne kuće Valentino (Foto: Profimedia/Anthony Maule)

Ljepotica je u ovoj lažnoj haljini svijetu još jednom pokazala svoju zavidnu figuru koju, kako sama priznaje, duguje određenim navikama kojih godinama drži. Osim što pazi na prehranu i vježba svaki dan, ne pije alkohol, izbjegava kofein i puno spava.

Jennifer Lopez u prosinačkom izdanju magazina InStyle Jennifer Lopez u prosinačkom izdanju magazina InStyle (Foto: Profimedia/Anthony Maule)

Brinula sam se za sebe i to se vidi, ponosno je rekla u intervjuu.

Na pitanje osjeća li neke znakove starenja, priznala je samo da u zadnje vrijeme škilji kada pregledava poruke na mobitelu pa će joj uskoro trebati naočale za čitanje te da je povremeno zabole leđa.

Plašt iz kolekcije modne kuće Valentino iz kolekcije za jesen/zimu 2018. Plašt iz kolekcije modne kuće Valentino iz kolekcije za jesen/zimu 2018. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju