Jennifer Lopez u srijedu je bila na svečanoj premijeri svog novog akcijskog filma "Majka", a društvo na crvenom tepihu pravio joj je suprug Ben Affleck.

Galerija Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez na premijeri filma +1 Jennifer Lopez na premijeri filma

Jennifer u filmu glumi naslovni lik, majku, bivšu ubojicu koja je prisiljena napustiti novi život koji je sagradila kako bi zaštitila otuđenu kćer.

Svestrana J. Lo na crveni tepih stigla je u svjetlucavoj bež kombinaciji. Njezin stilist Rob Zangardi za ovu prigodu izabrao je komplet jednog od njezinih omiljenih brendova Brunello Cucinelli.

Trodijelni set sastavljen je od svjetlucavog dugog kaputa, kratkog topa i maksi suknje. Neutralna nijansa začinjena je šljokicama, a sve zajedno tvori elegantnu kombinaciju koja se svidjela i obožavateljima pjevačice.

Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

No, mnogi su izrazili stav kako je izdanje pokvario make-up. Smatraju, naime, da je pretjeran i da bi ukupni dojam bio još bolji uz drugačiju šminku.

Što vi kažete?

glasova:

Jednostavno je previše šminke. Umjetne trepavice, jako puno pudera, usne, oči, konturiranje... samo je jedan od komentara na make-up. A što vi kažete?

Odvažna J.Lo: Mame, biste li ovakvu majicu odjenule za školsku priredbu? Ležerno izdanje Jennifer Lopez za školsku priredbu Ben Affleck i Jennifer Lopez nakon školske priredbe Jennifer Lopez sa sinom Maxom nakon školske priredbe +3 Jennifer Lopez obožava podrezane topove u bijeloj boji

Latino-diva izdanje je upotpunila efektnim naušnicama koje su došle do izražaja zahvaljujući polupodignutoj frizuri.

Mnogi su mišljenja da bi dojam bio bolji da je make-up bio umjereniji Mnogi su mišljenja da bi dojam bio bolji da je make-up bio umjereniji (Foto: Profimedia)
 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju