Novi dan, nove fotografije Jennifer Lopez u kupovini namještaja za njezin novi dom. Latino diva i njezin suprug Ben Affleck nedavno su iskeširali 60 milijuna dolara za rezidenciju u Beverly Hillsu. S obzirom na to da, između ostalog, moraju urediti 12 spavaćih soba i 24 kupaonice, nije čudno što J. Lo svakodnevno obilazi trgovine s namještajem otkako je kupnja rezidencije finalizirana.

Galerija J. Lo 2019. u platformama s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana Jennifer Lopez u kupovini Vrtoglave štikle Dolce & Gabbana i torba modne kuće Gucci +3 Jennifer Lopez razgledavala je kade

Ovaj put fokusirala se na one s kupaonskim namještajem. Točnije, birala je kade i pritom bez ustručavanja legla u jednu od njih kako bi je isprobala na licu mjesta.

Jennifer Lopez razgledavala je kade Jennifer Lopez razgledavala je kade (Foto: Profimedia)

I dok bi mnogi od nas za ovakve obveze odabrali trenirku ili traperice u kombinaciji s nekom običnom i što udobnijom majicom, glamurozna J. Lo razgledavala je kade u vrlo efektnom izdanju.

Jennifer Lopez u kupovini Jennifer Lopez u kupovini (Foto: Profimedia)

Nosila je romantičnu i lepršavu haljinu s cvjetnim uzorkom ukrašenu volanima. Haljinu svijetle boje s uzorkom u nježnim nijansama nadopunila je vrtoglavim štiklama koje se u njezinu ormaru nalaze od 2019. godine.

Vrtoglave štikle Dolce & Gabbana i torba modne kuće Gucci Vrtoglave štikle Dolce & Gabbana i torba modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Naime, u pitanju je model talijanske modne kuće Dolce & Gabbana koji je prvi put pokazala u svibnju te godine prilikom promoviranja svog filma Prevarantice s Wall Streeta.

J. Lo 2019. u platformama s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana J. Lo 2019. u platformama s potpisom modne kuće Dolce & Gabbana (Foto: Profimedia)

Štikle s masivnom prednjom platformom i potpeticom od 15,5 centimetara presvučene su baršunom u svijetloj nijansi ružičaste boje. Baršunastu teksturu imala je i torba koju je Jennifer odabrala.

Nosila je model s potpisom još jedne kultne talijanske modne kuće, Gucci, i to varijantu u boji fuksije, koja je malo razigrala njezinu romantičnu kombinaciju.

Kakvu obuću nosite prilikom odlaska u šoping?

glasova:

Jennifer Lopez u kupovini Jennifer Lopez u kupovini (Foto: Profimedia)

Nosi li J. Lo najbolju ljetnu haljinu? Ovaj traženi model obožavaju i Hrvatice Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 1 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 2 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 3 +10 Jennifer Lopez tijekom ljeta voli nositi bijele haljine - 4

Tako… normalno? Izdanje u kakvom Jennifer Lopez rijetko viđamo Vatrena kombinacija koju je J.Lo odjenula za ručak J.Lo nakon večere u luksuznom losanđeleskom restoranu u crop topu i poderanoj trenirci J.Lo uoči poslovnog sastanka +4 J.Lo u šopingu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju