Kraljica teretane Jennifer Lopez odradila je trening u Miamiju, a u teretanu je došla odjevena u zanimljive tajice čiji uzorak podsjeća na tvid. Latino diva ima vrlo bogatu kolekciju tajica zbog čega je se s pravom naziva i kraljicom tajica.

Galerija Jennifer Lopez u zimskim tajicama i visokim tenisicama - 4 Jennifer Lopez u zimskim tajicama i visokim tenisicama - 5 Jennifer Lopez u zimskim tajicama i visokim tenisicama - 2 +1 Jennifer Lopez nosi tenisice brenda Oree New York, model Empire City High V1

Tvid je vunena tkanina od grebenane pređe, sitno dezenirana kombiniranjem obojene i neobojene pređe. Vrlo je popularan u zimskim mjesecima jer fino grije, a Jennifer Lopez pokazala je da tvid uzorak može dobro izgledati i na tajicama.

Za odlazak u teretanu u Miamiju pjevačica je izabrala model tajica s crno-zelenom crtom sa strane dok je gore nosila crop-top istog uzorka te crni top svezan oko struka. Ovaj outfit za trening maksimalno je naglasio Jenniferinu putenu figuru pješčanog sata.

Jennifer Lopez na American Music Awardsima 2020 - 1 Jennifer Lopez: Wow "haljina" koju se za crveni tepih usudi odjenuti samo ona

Jennifer Lopez Dosta joj je glamura? Jennifer Lopez u "neusklađenoj" kombinaciji

Atraktivnu odjevnu kombinaciju kraljica tajica upotpunila je s visokim tenisicama brenda Orée New York, a model naziva Empire City High V1 posveta su New Yorku te sa strane imaju sliku Kipa slobode dok su na predjelu pete ukrašene prepoznatljivim obrisima Manhattana.

Jennifer Lopez u zimskim tajicama i visokim tenisicama - 3 Jennifer Lopez u zimskim tajicama i visokim tenisicama brenda Oree New York (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju