Getty Center u Los Angelesu sinoć je okupio brojne holivudske zvijezde, a povod je bila svečana večera Elle Woman. Najistaknutije glumice filmske industrije zablistale su glamuroznim sjajem, a jedna od najdojmljivijih dama svakako je bila Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez časopis Elle proglasio je velikom modnom ikonom i uzorom, a u govoru zahvale kazala je da je stvarna magija žene biti sposobna raditi mnogo različitih stvari, na spektakularan način i tiho, spuštene glave, bez prigovora i najčešće uz vrlo malo uvažavanja i priznanja.

Kraljica snažnog i jedinstvenog stila svim je nepokolebljivim borkinjama odala počast u odvažnom dizajnu Grace Ling, utjelovljujući snažnu, neuništivu i modernu ženu ratnicu.

Gornji dio kombinacije činio je srebrni metalizirani crop top oblikovan poput suvremenog oklopa. Malo je toga prepušteno mašti zahvaljujući hrabrom underboob izrezu.

Istaknula je i svoje utrenirane trbušnjake, a futuristički izgled ublažen je crnom maksi suknjom.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Eleganciju bez mane osigurale su joj upečatljive srebrne viseće naušnice, kao i zalizana frizura koja je zaokružila formalan dojam.

Ovaj su izgled prave modne ikone zaokružile jednostavne crne salonke s remenčićima, a zvijezdi večeri podrška je bio njezin suprug Ben Affleck, odmjeren i usklađen s njom u klasičnom crnom odijelu.

Prirodna ljepota latino dive istaknuta je tamnim nijansama sjenila te nude bojom na usnama. Tako je dokazala da je malo potrebno za blistavo i besprijekorno lice.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

J. Lo u tako dobroj i nosivoj dnevnoj kombinaciji koju smo odmah kopirali Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji Jennifer Lopez u jednostavnoj i svestranoj dnevnoj kombinaciji +6 Jennifer Lopez

Već dugo nismo vidjeli Jennifer Lopez u tako romantičnom izdanju, haljina je čarobna Jennifer Lopez Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Daytime Beauty Awards J.Lo u predivnoj haljini koju potpisuje dizajner Bach Mai +2 Jennifer Lopez bila je gošća iznenađenja na dodjeli Daytime Beauty Awards

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju