Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to ide li u teretanu, u omiljeni kafić ili pozira u glamuroznoj haljini na crvenom tepihu uoči nekog važnog događanja.

Galerija Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 3 +5 Jennifer Lopez - 1

Privlačila je pažnju i svojim nesvakidašnjim poslovnim izdanjem. Znatiželjni fotografi, naime, uhvatili su latino divu objektivom svoje kamere na Beverly Hillsu dok je išla na poslovni sastanak sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom.

I dok je Alex nosio klasično tamnoplavo odijelo i crvenu kravatu, Jennifer Lopez blistala je u smeđoj mini haljini sa zmijskim uzorkom. Izdanjem su pak dominirale Balmainove čizme visokih sara do pola bedara od tamnosmeđeg baršuna te s vrtoglavom zlatnom potpeticom.

Balmainove čizme Rasprodani model Balmainovih čizama prodavao se po cijeni od oko 12.000 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Latino diva izdanje je zaokružila Chanelovom torbicom, sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira te s nekoliko upečatljivih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela čizmi po uzoru na rasprodani Balmainov model Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez - 4 Zavodljivo poslovno izdanje Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju