Jennifer Aniston i Courteney Cox bile su gošće na gala večeri Američkog filmskog instituta posvećenoj glumcu Georgeu Clooneyju.

Galerija Courteney, George i Jennifer na gala večeri Jennifer u haljini modne kuće Christian Lacroix Courteney Cox u haljini Rolanda Moureta +2 Jennifer i Courteney na gala večeri Američkog filmskog instituta Obje glumice dugogodišnje su Georgeove prijateljice, a 1995. godine svi zajedno pojavili su se na malim ekranima u humorističnoj seriji Prijatelji. U jednoj od epizoda prve sezone producenti su napravili crossover sa serijom Hitna služba u kojoj je George tada glumio doktora Douga Rossa.
Jennifer u haljini modne kuće Christian Lacroix Jennifer u haljini modne kuće Christian Lacroix (Foto: Getty Images)
On i Noah Whyle gostovali su u sad već legendarnoj epizodi Prijatelja u kojoj Rachel i Monica flertaju s Rossom i njegovim kolegom, doktorom Carterom.

Jennifer i Courteney igrale su na sigurno u ovoj prigodi i odjenule crne večernje haljine. Sjajan potez jer taj svevremenski model nikada nije loš odabir, pogotovo ako ne znate što biste odjenuli za svečano događanje.
Courteney Cox u haljini Rolanda Moureta Courteney Cox u haljini Rolanda Moureta (Foto: Getty Images)
Courteney je nosila haljinu Rolanda Moureta na jedno rame napravljenu od čvršćeg materijala s prepoznatljivim naborima na predjelu trbuha specifičnim za ovog francuskog dizajnera. Jennifer se odlučila za znatno lepršaviju haljinu modne kuće Christian Lacroix od tanke svile s efektom korzeta.

Tko je odabrao bolju crnu svečanu haljinu?

glasova:

Courteney, George i Jennifer na gala večeri Courteney, George i Jennifer na gala večeri (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju