Nakon što je hrvatska reprezentacija osvojila zlato na Europskom vaterpolskom prvenstvu, Jerko Marinić Kragić, odgovarajući na novinarska pitanja, rekao je da zlato posvećuje roditeljima.

Galerija Jerko Marinić Kragić - 8 Jerko Marinić Kragić - 9 Jerko Marinić Kragić - 7 +6 Jerko Marinić Kragić - 6

Roditeljima koji su sa mnom prošli svašta, dobre stvari, loše stvari, neka moja lutanja. Bili su tu uz mene, nikad me nisu napustili i ovo je za njih, rekao je 31-godišnji Splićanin.

Iako je primarno poznat kao igrač vaterpola koji osim u reprezentaciji igra i u klubu Jadran, Jerko je veliki zaljubljenik u nogomet, a nije mu strana ni politika. Na nedavnim kotarskim izborima u Splitu. u gradskoj četvrti Lovret pobjedu je odnijela nezavisna skupina okupljena oko reprezentativca.

Jerko je i ljubitelj tetovaža, a u bazenu i oko njega nemoguće je neprimijetiti velike tetovaže koje ima na prsima i rukama.

Iako smo posljednjih dana prije svega uživali u igri hrvatske reprezentacije, bilo je teško zanemariti i građu naših reprezetativaca.

Jerko Marinic Kragić Frajeri iz bazena: Hrvatski vaterpolisti zbog kojih ćemo danas glasno navijati

Mnogim ženama upravo su muškarci koji se bave vodenim sportovima daleko najzgodniji, a svoje mjesto među njima definitivno ima i mladi Splićanin. U našoj galeriji zato smo izdvojili deset fotografija Jerka Marinića Kragića na kojima možete odmoriti oči.

Jerko Marinić Kragić - 7 Jerko Marinić Kragić (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju