Suparnik reprezentacije Hrvatske u četvrtfinalu Europskog vaterpolskog prvenstva u Zagrebu je Grčka. Susret je na rasporedu u petak u 18:30 sati na plivalištu Mladosti uz Savu.

Galerija Jerko Marinić Kragić - 6 Jerko Marinić Kragić - 8 Jerko Marinić Kragić - 9 +6 Jerko Marinic Kragić

Mnogim ženama upravo su muškarci koji se bave vodenim sportovima daleko najzgodniji, a svoje mjesto među njima definitivno ima i Splićanin Jerko Marinić Kragić.

Iako je primarno poznat kao igrač vaterpola, Jerko je veliki zaljubljenik u nogomet, a nije mu strana ni politika. Svojedobno je na kotarskim izborima u Splitu, u gradskoj četvrti Lovret, pobjedu odnijela nezavisna skupina okupljena upravo oko reprezentativca.

Prošle godine Jerko je postao i otac. On i njegova djevojka Ana Koro dobili su kćer Maris.

Jerko je i ljubitelj tetovaža, a u bazenu i oko njega nemoguće je neprimijetiti velike tetovaže koje ima na prsima i rukama.

Redovito ga se svrstava na popis najzgodnijih hrvatskih sportaša, a da je na njima s razlogom dokazuju  fotografije iz naše fotogalerije na kojima možete odmoriti oči.

Frajeri iz bazena: Hrvatski vaterpolisti zbog kojih ćemo danas glasno navijati Jerko Marinic Kragić Andrija Bašić Ante Vukičević +2 Ivan Krapić

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju