Suprotnosti koje čine idealnu cjelinu: Romantika i nježnost obavijena mistikom i nepredvidljivošću spaja snagu i magičnu privlačnost žene i prirode

Yamamay nastavlja svoje stilsko putovanje stoga u fokus nove kolekcije za jesen stavlja prirodu, naglašavajući vrijednost, ljepotu i važnost okoliša u kojem živimo jer priroda ima mnogo važnosti: predstavlja snagu i ljepotu, ali i nepredvidljivost. Upravo je to tema komada iza jesenske kolekcije koju predstavljaju tri djevojke. Mlada manekenka i studentica Azzura Bertelli, španjolska manekenka Lorena Duran i zaštitno lice mnogih Yamamay kampanja Sara Pagliaroli.

PR PR (Foto: PR)

Zanimljiva kampanja koju je fotografirala Amina Marazzi, zamišljena je tako da djevojke predstavljaju modernu verziju Majke Prirode.

Cijela kolekcija odiše prirodom: od zelenila i šarenih boja cvijeća do mističnih i bajkovitih prizora
U liniji Joyful Nature utkana je priroda kao eksplozija vitalnosti, boja i nepredvidivosti. Prozirna tkanina, čipka, cvjetni vezovi i životinjski print u kombinaciji sa šarenim naglascima za odjevne predmete iz serija Garden Bloom, Jasmine i Wildly. Dio kolekcije predstavlja odjeću za oblikovanje s dodatkom prozirnog tila i kontrastnim životinjskim uzorcima, uključujući biciklističke hlače, gaćice i tange. Boje koje prevladavaju su crna s detaljima u kontrastnoj boji, badem i animal print.
Green Confidence: predstavlja stav povjerenja prirodi, njezinim bojama i mirisima. Priroda postaje romantičnija, a boje podsjećaju na cvjetne. Kako bi se naglasio romantični karakter ovih serija - Lilia, Gardenia, Pretty Flower i Grace - odjevni predmeti su ukrašeni čipkom i kontrastnim cvjetnim vezom. U liniji prevladavaju gradiraju boje od ugljen sive, prašnjavo ružičaste do lila i akvamarin boje.
Fleur du Mal: ovaj dio kolekcije inspiriran je sanjivom tajnom prirodom i tajanstvenim, mističnim i bajkovitim ugođajima. Sadrži serije Audacity, Sexy Slit, Deepness i Blacky. Velika pažnja posvećena je krojevima, izrezima i oblicima, uz kombinaciju naramenica i čipke koje krase modele. Prevladavajuća boja je crna, s dodacima crvene i oceansko zelene.

PR PR (Foto: PR)

Primula Color dovršava ove linije, te je okosnica svih linija kolekcije za predstojeću hladniju sezonu, no unatač hladnijem vremenskom razdoblju koje nam stiže, Primula color ne odustaje od romantičnih boja koje su inspirirane prirodom i njezinom nježnom stranom, a za ovu jesen to su boja lavande, zelena, boja kože, nijanse cvijeta orhideje i oceansko zelena boja.

PR PR (Foto: PR)


Pidžame i pletiva koji upotpunjuju kolekciju slijede iste teme. Jesenskom kolekcijom 2022. Yamamay nastavlja svoj put održivosti uspostavljanjem konkretnih projekata unutar svojih kolekcija - najbolji primjer su neke od novih linija proizvoda izrađenih od tkanina koje sadrže reciklirana vlakna. Predanost Yamamaya usmjerena je na realizaciju savjesnih proizvoda odabranih kako bi se sve više smanjila količina djevičanskih sirovina korištenih u kolekcijama brenda. Zaštitna lica ove kampanje su rado pristale na suradnju s brendom, osobito jer se osobno identificiraju i ujedno različitim projektima konkretno doprinose jasnoj viziji i ciljevima Yamamay brenda kad je riječ o brizi za okoliš.

PR PR (Foto: PR)

Kolekcija je dostupna u svim Yamamay trgovinama i na www.yamamay.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju