Pripadate li onoj skupini ljudi koji prilikom kupovine odjeće prvo pogledaju etiketu kako bi provjerili sastav? Za ljubiteljice udobnijih materijala to je prioritet prilikom odabira odjevnih komada. Najgora stvar koju pritom možemo vidjeti na etiketi je omraženi natpis - 100% poliester.

Galerija Zarina haljina s liste bestselera C&A, 971 kn (100% kašmir) Replay, Fashion & Friends, 1440 kn (100% pamuk) +7 Reserved, 359,90 kn (100% pamuk)

Bilo ljeto ili zima, ne želimo zakuhati u svojoj odjeći i važno nam je da je napravljena od materijala koji su prozračniji.

Upravo smo zato danas odlučiti pretražiti ponudu haljina bez poliestera i drugih sintetičkih tkanina ili s njihovim minimalnim udjelom. Pokazalo se kako to nije nimalo lak poduhvat jer su modeli u jesensko-zimskim kolekcijama uglavnom napravljeni s većim udjelom takvih vlakana.

Na Zarinoj listi bestselera ima mnogo praktičnih i svestranih odjevnih komada Tražena Zarina haljina: Novi model za 179 kuna u tri neutralne boje

Razumljivo, s obzirom na to da ulazimo u hladnije razdoblje godine u kojem je prioritet održati tijelo toplim na nižim temperaturama.

Naravno, to ne znači da nam ne može biti toplo i u pamučnoj haljini debljeg tkanja koja je idealna za slojevite sezonske kombinacije.

Reserved, 359,90 kn (100% pamuk) Reserved, 359,90 kn (100% pamuk) (Foto: Reserved)

O toplini prave vune ili kašmira sve se zna, a odjevni komadi od tih materijala ujedno su i prozračni te dopuštaju našem tijelu da diše.

Zavirite u galeriju i razgledajte haljine od udobnih materijala u kojima vam sigurno neće biti vruće.

Replay, Fashion & Friends, 1440 kn (100% pamuk) Replay, Fashion & Friends, 1440 kn (100% pamuk) (Foto: Replay)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju