Ima li išta bolje od praktičnih odjevnih komada u neutralnim bojama koji se bez problema prilagođavaju svim prigodama i kombinacijama? Nema, ako pitate ljubiteljice klasike. Upravo bi se njima mogla svidjeti jedna Zarina haljina iz nove jesenske kolekcije brenda.

Galerija Zara, 179,90 kn Zarina haljina s liste bestselera Zara, 179,90 kn +3 Zarina haljina s liste bestselera

Obožavateljice ovog španjolskog komercijalnog modnog brenda sigurno redovito zavire u rubriku bestseleri na njihovoj službenoj stranici. U njoj se kriju noviteti koji su trenutno među najtraženijim i najpopularnijim komadima, a zašto se među njima sada nalazi i ova haljina sasvim je jasno.

Zara, 179,90 kn Zara, 179,90 kn (Foto: Zara)

U pitanju je jedan basic model haljine midi kroja s dugim rukavima i naboranim detaljima na području trbuha. S obzirom na to da je napravljena od debljeg pamuka i u sebi ima mali udio elastina, vrlo je udobna za nošenje.

Zarina haljina s liste bestselera Zarina haljina s liste bestselera (Foto: Zara)

Haljina dolazi u tri boje - crnoj, tamnoplavoj i tamnozelenoj. U pitanju su neutralne nijanse, vrlo prilagodljive, idealne za poslovne prigode, ali uz pomoć pokojeg glamuroznijeg detalja i efektnije obuće i za one svečanije.

Zarina haljina s liste bestselera Zarina haljina s liste bestselera (Foto: Zara)

Bez problema se može kombinirati sa svim tipovima jesensko-zimske obuće poput gležnjača, niskih i visokih čizama, a jednako lijepo izgledat će i uz klasičnu salonku.

Fantazija! Kaput iz Zare u potpunosti prekriven ružičastim cvjetićima Kaput iz Zare Kaput iz Zare - 1 Kaput iz Zare - 4 +1 Kaput iz Zare - 2

Preko haljine možete prebaciti blejzer, dodatno se utopliti uz dugačku pletenu vestu ili je jednostavno nositi samostalno.

Zarina haljina s liste bestselera Zarina haljina s liste bestselera (Foto: Zara)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju