U dijelu smo godine koji obilježava slojevito odijevanje. Temperature variraju od nekoliko stupnjeva pa do više od 20 stupnjeva. Izlazimo odjeveni u jakne i balonere, vraćamo se kući noseći ih preko ruke.

No, upravo je jesen, a onda i zima mnogima najdraži dio godine kada je u pitanju odijevanje jer pružaju cijeli niz mogućnosti za modne igre.

Ako ste u potrazi za modnom inspiracijom, u nastavku smo izdvojili nekoliko jesensko-zimskih kombinacija na račun kojih ćete uvijek zaraditi komplimente.

1. Pletivo + top + satenska suknja

Pletivo je opet dio naše garderbe, a izgleda sjajno u kombinaciji sa satenskim suknjama koje svakom izdanju daju dozu šika i elegancije. Jedna ovakva kombinacija savršeno funkcionira s tenisicama.

2. Kardigan + crne hlače + tenisice

Ova udobna i šik kombinacija izgleda savršeno i stvorena je za svaki dan. Kako biste razigrali crne hlače, birajte kardigane upečatljivih boja koji će podignuti cijelu kombinaciju.

3. Statement jakna + traper-suknja + čizme od brušene kože

Traper-suknje bile su omiljeni odjevni komad u 2023. godini, a njihova dominacija nastavlja se i u sezoni jesen-zima, kada ćemo ih nositi uz čizme. U kombinaciji s upečatljivom jaknom cijela kombinacija postaje još bolja.

4. Pletena haljina + velika torba + chunky čizme

Pletene su haljine možda i najpopularniji model u hladnijem dijelu godine. Nose se u raznim kombinacijama i prigodama, a spojene s chunky čizmama izgledaju baš, baš dobro. Velika torba sjajan je dodatak kombinaciji koju možete upotpuniti remenom za isticanje struka.

5. Prugasta košulja + vesta + cargo hlače + tenisice

Prugasta je košulja komad koji bi prema mišljenju mnogih modnih stručnjaka trebala biti dio svakog ormara. Ona je komad koji se nosi tijekom cijele godne, a kada se iskombinira s cargo hlačama i tenisicama postaje dio šik, ležerne kombinacije kao stvorene za šetnju ili druženje s prijateljicama.

Dua Lipa u prugastoj košulji i cargo hlačama Dua Lipa u prugastoj košulji i cargo hlačama (Foto: Profimedia)

Tako elegantne: Pet kombinacija s trapericama u kojima želimo provesti jesen Traperice i tvid uvijek izgledaju elegantno Tvid i traper su savršen par Baloner je neizostavan dio jesenskih kombinacija +7 Kombinacija traperica s balonerom

Ako vas zanima kojih 15 modnih klasika morate imati u jesensko-zimskoj sezoni prema mišljenju stilista Marka Grubnića, pogledajte epizodu videoserijala Dreskod u nastavku.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju