To što je stigla jesen ne znači da moramo zapustiti naše balkone i terase i zaboraviti na njih sve do proljeća. U otvorenim prostorima naših domova uživati možemo i tijekom jesenskih dana, ali i večeri kada će topla dekica i nekoliko svijeća biti dovoljne da se stvori čarobna i opuštajuća atmosfera.

Galerija Večernja atmosfera na balkonu u jesen - 4 Večernja atmosfera na balkonu u jesen - 6 Večernja atmosfera na balkonu u jesen - 3 +5 Večernja atmosfera na balkonu u jesen

Večernji sati na balkonima i terasama donose posebnu čaroliju koju bi bilo šteta propustiti ukoliko imati mogućnosti urediti vanjski prostor za uživanje. Jesen nam donosi obilje žutih, smeđih, crvenih i narančastih tonova pa će uređenje balkona i terase u tim bojama biti siguran pogodak.

Večernja atmosfera na balkonu u jesen - 7 Jesenske boje i sjaj svijeća stvorit će čaroban ugođaj na balkonu i terasi (Foto: Living4media)

U nekoliko koraka do balkona koji će i tijekom jeseni biti omiljeno mjesto za uživanje Uredite balkon za jesen Ideje za jesensko uređenje balkona - 4 Ideje za jesensko uređenje balkona - 2 +2 Dodajte lagane dekice

Ne zaboravite i na svijeće koje će se pobrinuti za smirujući i romantičan ugođaj jer plamen svijeća ima gotovo iscjeljujući učinak te pomaže da zaboravimo na stres i probleme.

U uređenje svakako uključite i lampione, a nezaobilazna je i topla dekica koja će vas grijati u jesenskim večerima na otvorenom.

Večernja atmosfera na balkonu u jesen - 5 U otvorenim prostorima naših domova uživati možemo i tijekom jesenskih dana, ali i večeri (Foto: Living4media)

Večernja atmosfera na terasi u jesen Večernja atmosfera na terasi u jesen (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju