To što je stigla jesen ne znači da moramo zapustiti naše balkone i terase i zaboraviti na njih sve do proljeća. U otvorenim prostorima naših domova uživati možemo i tijekom jesenskih dana, ali i večeri kada će topla dekica i nekoliko svijeća biti dovoljne da se stvori čarobna i opuštajuća atmosfera.

Večernji sati na balkonima i terasama donose posebnu čaroliju koju bi bilo šteta propustiti ukoliko imati mogućnosti urediti vanjski prostor za uživanje. Jesen nam donosi obilje žutih, smeđih, crvenih i narančastih tonova pa će uređenje balkona i terase u tim bojama biti siguran pogodak.

U nekoliko koraka do balkona koji će i tijekom jeseni biti omiljeno mjesto za uživanje Uređenje balkona Uređenje balkona Uređenje balkona +6 Uređenje balkona

Ne zaboravite i na svijeće koje će se pobrinuti za smirujući i romantičan ugođaj jer plamen svijeća ima gotovo iscjeljujući učinak te pomaže da zaboravimo na stres i probleme.

U uređenje svakako uključite i lampione, a nezaobilazna je i topla dekica koja će vas grijati u jesenskim večerima na otvorenom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju