Nakon prvog uspješnog proljetnog buvljaka "Doslovno nemam šta obući!" priprema se nova jesenska sezona buvljaka u subotu 12. listopada u Studiju smijeha, koji će prvi put osim ženskih izlagačica imati i muške izlagače.

Nije istina da su samo žene šopingholičarke, zaljubljenice u modu i kolekcionarke odjeće - navodno postoje i takvi dečki! Nevažno koji ste spol/rod i s kojeg ste planeta, kupujete li za sebe, svog partnera, sina ili kćer - na ovom buvljaku naći će se za svakoga ponešto.

Na buvljaku 12. listopada u Studiju Smijeha po prvi će puta osim ženskih izlagačica biti i muški izlagači

Uz vintage, retro i unikatne komade, bit će tu i poznatih brendova, Adidas, Nike, Mango, Zara, H&M, Bershka, Vans, Stradivarius, Asos i mnogi drugi. 

Organizatori su pripremili i fotokorner s profesionalnom fotografkinjom Mirnom iz Maric Sisters, koja će nekoliko puta napraviti happy hour. Svaki posjetitelj moći će dobiti spontanu ili profi(lnu) fotografiju za sebe. Da biste na svojim novim profilnim fotkama bili što veseliji, osigurana su dva DJ-a koji će održavati dobru atmosferu tijekom cijelog dana te otvoreni šank na kojem možete popiti piće ili kavu nakon iscrpnog šopinga.

Na Buvljaku će se moći kupiti i ženska i muška odjeća Na Buvljaku će se moći kupiti i ženska i muška odjeća Foto: PR

Ako imate viška odjeće koje više nikada neće nositi, možete se prijaviti kao izlagač na buuuvljak@gmail.com do 8. listopada. U prijavu uključite nekoliko fotografija komada odjeće koje biste prodavali. Uvjet za izlagače: morate imati vlastiti štender za odjeću. Možete prodavati i mušku i žensku odjeću, obuću, torbe, jakne, modne dodatke, nakit...

10 modela gležnjača od 199 do 299 kuna koje izgledaju i 10 puta skuplje Stradivarius, 229 kuna Zara, 299 kuna Mango, 249 kuna +7 Simmi, 199 kuna

Kratka suknja od tvida kariranog uzorka odličan je izbor za jesen Za posao i izlaske: 15 kratkih suknji "otpornih" na niske temperature

Broj izlagača je ograničen i sudjelovanje podrazumijeva simboličnu novčanu donaciju. Ako želite reciklirati, osvježiti svoj ormar ili udomiti nekoliko cool komada, svratite na BUVLJAK u subotu 12. listopada od 11 do 16 sati u Studiju smijeha (Hebrangova 10/ulaz s Gajeve ulice).
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju