Koja je tvoja razina uživanja u kulinarskim kreacijama i delicijama? Jedeš li sve što se nađe pred tobom ili ipak biraš koja će hrana dotaknuti tvoje profinjeno nepce? Riješi kviz i pokaži koliko si fina guza.

Fina guza u usponu, polufina guza, guza koja obećava ili lijena guza, pa čak i antifina guza… u koju kategoriju spadaš? U novom Podravkinom kvizu tvoje se poznavanje hrane i uživanja stavlja na test. Kroz niz zabavnih pitanja dokazat ćeš sebi, ali i drugima, jesi li fina guza koja žudi za gurmanskim užicima ili bježiš koliko te noge nose od svega rafiniranog.

Sve što trebaš napraviti je posjetiti web stranicu www.finaguza.com. Prvo poslušaj pjesmicu koju ćeš pjevušiti ostatak dana, a onda se baci na odgovore te napokon sebi i ostalima dokaži koliko si zapravo fina guza.

Riješi kviz, doznaj jesi li fina guza i osvoji nagrade

Rezultat obavezno podijeli s prijateljima kako bi i oni znali s kim imaju posla. Ako nisi fina guza, onda ti je svejedno što jedeš. Pivo i srdele, šlape i čarape – za tebe nema loših kombinacija. S tim se ponosiš i vrijeme je da to i pokažeš svijetu. Ako si pak fina guza koja sanja pečene guske koje nesu poširana jaja, onda je ovo odlična prilika da jednom zauvijek pokažeš svima što ih ide.

I pritom, naravno, osvojiš nagrade. Podravka Delikates paštete osvojit će svi oni koji kroz kviz dokažu da su maksimalno fine guze. To je posebna vrsta ljudi čijem besprijekornom ukusu svi odaju počast.

Padaš na marke ili kulen i čvarke?

Nagrade u kojima će maksimalno fine guze uživati su nove premium Delikates paštete iz Podravke. Spravljene za sve gurmane, Delikates paštete inspirirane su okusima kontinentalne i mediteranske gastronomije te napravljene po recepturi Podravkinih kulinarskih stručnjaka.

Za one koji maštaju o okusima tradicionalne dalmatinske kuhinje, Podravka je pripremila goveđu paštetu a la Pašticada. Oni skloniji slavonskim delicijama uživat će u pilećoj jetrenoj pašteti s čvarcima i bučinim sjemenkama, te pilećoj jetrenoj pašteti pašteti s kulenom. Tu je i pileća pašteta sa šparogama s kojom se možete častiti neovisno o sezoni i godišnjem dobu. A za sve ljubitelje bezmesnih namaza, Podravka je pripremila i vrhunski vegetarijanski namaz od slanutka (hummus) koji obara s nogu sve koji ga probaju.

Što će ti najviše odgovarati? Riješi kviz i doznaj!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju