Pomislili bismo da glumica Jessica Alba itekako 'pati' kako bi održala famoznu figuru nakon dva poroda i da rigorozno pazi na prehranu, ali istina je da se 34-godišnja glumica ne odriče svoja dva omiljena 'užitka' što onda kompenzira sa žešćom tjelovježbom


Iznenađujuće, prehrana glumice Jessice Alba puna je soli i ljutih umaka. Razlog tome je i zdravstveno stanje 34-godišnje ljeptotice jer, kako je Alba otkrila u intervju za Delish, ima nisku razinu šećera u krvi i nizak tlak zbog čega su joj liječnici preporučili da poveća unos soli.

Jessica Alba obožava ljutu i začinjenu hranu, pa svoje tijelo održava fit tako što slasne zalogaje kombinira uz zdravo povrće i redovitu vježbu.

'Ne pojedem li dovoljno soli zavrti mi se. Nakon treninga joge obična voda nije mi dovoljna. Mora biti zasoljena ili popijem vodu od kokosa', otkrila je Alba te priznala da se ne može zasititi ljutih umaka koje jede gotovo svakodnevno.

Kako bi imala uravnoteženu prehranu glumica jede i povelike količine povrća poput kelja koje uvijek pokušava pripremiti tako da bude što ukusnije. To uspijeva dodavajući povrću zdrave i cjelovite delicije poput humusa.

Što se tjelovježbe tiče, Jessica kombinira treninge power joge s dizanjem utega i tako održava svoju 'ubojitu' figuru.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju