Jessica Alba vrlo skoro rodit će treće dijete, a za dane pred porod glumica bira najudobnije odjevne kombinacije. Lijepa mama tako je za božićnu kupovinu na Beverly Hillsu odjenula vrlo komotnu trenirku u kojoj baš ništa ne steže

Galerija Trudna Jessica Alba u najkomotnijoj trenirci - 6 Trudna Jessica Alba u najkomotnijoj trenirci Trudna Jessica Alba u najkomotnijoj trenirci - 4 +3 Trudna Jessica Alba u najkomotnijoj trenirci Američka glumica Jessica Alba u visokom je stupnju trudnoće te, prema novinskim napisima, treba roditi vrlo brzo. Zbog toga će u obitelji lijepe glumice božićni blagdani biti još uzbudljiviji jer možda prinova stigne baš na Božić.

Jessica Alba u visokom je stupnju trudnoće te bira najudobniju odjeću, poput 'oversize' trenirke

Jessica je u srijedu obavila i božićnu kupovinu na Beverly Hillsu u koju je povela svoju mlađu kćer, šestogodišnju Haven, a kako bi se tijekom šopinga osjećala što ugodnije, odjenula je vrlo komotnu trenirku, pa čak i 3 broja preveliku, kako je baš ništa ne bi stezalo. Crnu trenirku kombinirala je uz bijele tenisice te bijelo-sivu prugastu majicu koju je nosila ispod gornjeg dijela trenirke.

Sportsku kombinaciju glumica je začinila s plavom torbicom te crvenim lakom za nokte.
Trudna Jessica Alba u najkomotnijoj trenirci - 4 Trudna Jessica Alba u najkomotnijoj trenirci (Foto: Guliver/X17)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju