Umjesto glume Jessica Alba posljednjih mjeseci posvetila se radu na svom uspješnom brendu Honest, koji je pokrenula 2011. godine.

Galerija

Njezina serija "L.A.'s Finest" u kojoj glumi s Gabrielle Union otkazana je prije nekoliko tjedana, pa će druga sezona, koja je premijerno prikazana u rujnu, biti i posljednja.

Svaki slobodni trenutak Jessica provodi sa svojom obitelji, suprugom Cashom, kćerkicama Honor Marie i Haven te sinom Hayesom.

Jessica Alba
Honor i Jessica u šetnji (Foto: Profimedia)

Tako su se Jessica i 12-godišnja Honor uputile u šetnju nedaleko od svoga losanđeleskog doma. Kako i priliči toj opuštenoj aktivnosti, obje su bile odjevene u trenirke.

Kada su u pitanju odjevne kombinacije za svakodnevne situacije i obveze, Jessica gotovo i ne skida trenirku sa sebe.

Jessica Alba
Jessica Alba (Foto: Profimedia)

Bez obzira na to odlazi li u trgovinu, skokne po novine do obližnjeg kioska, razvozi djecu po aktivnostima – trenirka joj je često omiljeni odabir. Kombinira je i u klasičnom sportskom stilu, ali ponekad je nadogradi uz kaput i torbicu i tako učini nosivom u "nesportskim" prigodama.

Jessica Alba
Jessica Alba (Foto: Profimedia)

Nema sumnje da svakom ženskom ormaru dobro dođe barem jedna trenirka jer se i na Jessicinu primjeru vidi da je u pitanju svestrani komad koji nema konkurencije kad je riječ o udobnosti.

Jessica Alba
Jessica Alba (Foto: Profimedia)