Jessica Alba nedavno je rodila svoje treće dijete, a baš kao i svaka druga mama, modnu prednost daje udobnim i ležernim komadima

Galerija Jessica Alba - 3 Jessica Alba - 2 Jessica Alba - 4 +6 Šik mama u tamnom odjevnoj kombinaciji koja vizualno stanjuje
Jessica Alba
zadnjeg je dana 2017. godine rodila svoje treće dijete – sinčića Hayesa Alba Warrena, a na svojem je Instagramu podijelila njegovu prvu fotografiju iz rodilišta.

Cash i ja smo tako blagoslovljeni. Haven i Honor su već opsjednute svojim novim malim bratom, napisala je zgodna glumica i poduzetnica.

 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on


Baš kao i svaka druga mama, Jessica uživa sa svojim mališanom, a fotografi su je snimili u opuštenoj šetnji u Los Angelesu.

Za ovu prigodu prednost je dala udobnosti te je snimljena u širokim crnim hlačama, plavoj košulji i tenisicama. Tamnu kombinaciju koja vizualno stanjuje obujam tijela razigrala je crvenom torbicom te velikim ponosnim osmijehom.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte trudnički i posttrudnički stil Jessice Albe. Jessica Alba - 1 Šik mama u tamnom odjevnoj kombinaciji koja vizualno stanjuje (Foto: Profimedia.hr)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju