Američka glumica i poduzetnica Jessica Alba prije šest mjeseci rodila je svoje treće dijete, sina Hayesa. U braku s Cashom Warrenom, za kojeg se udala 2008. godine, ima i kćerkice Honor Marie i Haven Garner, koje su se posebno veselile dolasku brata.

Galerija Jessica Alba Jessica u šetnji sa sinčićem Hayesom Bershka, 129 kn +1 Mango, 199 kn Jessica se nedavno vratila poslovnim obvezama u svojoj kompaniji Honest, koja izrađuje razne organske proizvode, od preparativne kozmetike za djecu i odrasle do vitamina.

Sve slobodne trenutke provodi s malenim Hayesom, kojeg često sa sobom vodi na posao, a potom u šetnju.

Tako su i ovaj put prošetali Beverly Hillsom, a za tu prigodu mama Jessica odjenula je vrlo udobnu odjevnu kombinaciju u svom prepoznatljivom stilu.
Jessica u šetnji sa sinčićem Hayesom Jessica u šetnji sa sinčićem Hayesom (Foto: Profimedia)
Nosila je traperice, majicu, laneni sako i tenisice, a od modnih dodataka imala je samo bijelu torbu. Mnoge poznate dame vole traperice skinny kroja, ali Jessica je već dugo vjerna modelima ležernijeg kroja.

Sada je nosila široke podrezane traperice ravnog kroja koje nekim ženama nisu po volji zbog toga što nemaju klasičan rub i rašivene su na dnu.

Ako ipak volite takve traperice, u galeriji pogledajte nekoliko modela po uzoru na Jessicu koje smo pronašli za vas.

Volite li traperice koje su rašivene na dnu?

glasova:

Bershka, 129 kn Bershka, 129 kn (Foto: Bershka)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju