Jessicu Albu navikli smo gledati u ležernim izdanjima. Lijepa i neopterećena Jessica ovaj put je odabrala naoko nespojive komade i osvanula u maksimalno opuštenom izdanju

Jessica Alba snimljena je dok je u jednom njujorškom dućanu obavljala shopping s prijateljicom. Razgledavala je kapute i šešire, a na kraju se s jednim i 'počastila'.

Mlada mama uvijek se za svakodnevne prilike odijeva ležerno. Ovaj put odabrala je jedno neobično modno izdanje u kojem je kombinirala sportski i elegantni 'look'. Po odabiru odjevnih komada možemo pretpostaviti da se nakon shoppinga uputila ravno u teretanu.

Jessica je bila odjevena u tajice s geometrijskim uzorkom i na nogama je imala šarene sportske tenisice. Ogrnula se crnom 'casual' prošivenom jaknom, a lice je od znatiželjnih pogleda sakrila šiltericom i elegantnim sunčanim naočalama.

Na licu nije imala ni trunku šminke, ali pažljivo oko fotografa ipak ju je prepoznalo iako se od njega pokušala sakriti. Slavna ljepotica izgledala je sjajno u ovom maksimalno opuštenom izdanju i usput pokazala da nije opterećena modnim pravilima.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju