Američka glumica i poduzetnica Jessica Alba stekla je mnogo obožavatelja zahvaljujući svojem stilu odijevanja.

Galerija Jessica Alba Jessica Alba u tenisicama brenda Converse s platformom Jessica Alba +5 Jessica Alba

U slobodno vrijeme ova lijepa 38-godišnja mama troje djece prezentira vrlo jednostavan casual stil odijevanja u kojem dominiraju nosive kombinacije. Za svakodnevne prigode poput odlaska u trgovinu ili vođenja djece u školu Jessica uvijek bira maksimalno udobne odjevne komade i obuću koja je ne opterećuje prilikom odrađivanja spomenutih obveza.

Tako je, na primjer, u obući visokih potpetica tijekom dana viđamo samo ako ima neke promotivne aktivnosti vezane za svoj posao, a u ostalim situacijama vjerna je modelima s ravnim potplatom.

Naravno, to ne znači da se odriče dodatnih centimetara u visini koje nam omogućavaju visoke potpetice.

Jessica Alba u tenisicama brenda Converse s platformom Jessica Alba u tenisicama brenda Converse s platformom (Foto: Profimedia)

Naime, Jessica jako voli obuću s ravnom platformom, čak i kada su u pitanju tenisice pa je tako prilikom odlaska u jednu losanđelesku trgovinu nosila tenisice brenda Converse s tim dodatkom.

Converse (Bershka), 599 kuna Converse (Bershka), 599 kuna (Foto: Bershka)

Niske bijele starke s povišenom platformom kombinirala je s poderanim trapericama ravnog kroja, prugastom košuljom i crvenom majicom dugih rukava, a sve sitnice potrebne za obavljanje kupovine spremila je u ruksak. O tome koliko su bijele starke svojedobno bile popularne u Hrvatskoj najviše govori činjenica da im je hip hop sastav Dječaci posvetio pjesmu.

Vidjet ćemo hoće li i ovaj model s platformom zaživjeti u street style kombinacijama domaćih ljubiteljica mode, ali jedno je sigurno - osvojio je Jessicu Albu.

 
POGLEDAJTE I NOVE MODELE TENISICA KOJI ĆE SE NOSITI OVE JESENI:

Modeli tenisica sa životinjskim uzorkom Topshop, 255 kuna Hogl, 1399 kuna Steve Madden, 712 kuna +6 Adidas (Shooster), 899 kuna

Modeli šarenih tenisica s debelim đonom Bershka, 299 kuna Pull & Bear, 349 kuna Shoebox, 174 kune +6 Reebok (Shoebedo), 749 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju