Američka glumica i poduzetnica zna odabrati pravi odjevni komad za pravu priliku. Iako u privatnim trenucima, poput većine žena, bira ležerna izdanja upotpunjena svevremenskim traperom i košuljama kariranog uzorkom, u svečanim prilikama pojavljuje se u dugim večernjim haljinama koje je transformiraju u glam divu

Izbor prave haljine, dobra frizura i šminka jamac su glamuroznog izgleda. Dokazala je to i Jessica Alba, koja je u manje od jednog dana promijenila dva sasvim suprotna stajlinga.

Za šoping po losanđeleskim trgovinama odabrala je klasičnu modnu kombinaciju koja svaka žena ima u svom ormaru: trapezice visokog struka sparila je s običnom bijelom majicom i traper košuljom, a od znatiželjnih pogleda pokušala se sakriti plavim šeširom širokog oboda.

Večer ranije, bila je domaćica humanitarne večeri Baby2Baby koja prikuplja i distribuira novac za siromašnu djecu diljem svijeta, a u kojem je zasjala poput sunčane zrake u dugoj večernjoj haljini iz nove kolekcije Giambattiste Vallija za proljeće/ljeto 2016.

U kojoj kombinaciji Jessica Alba izgleda bolje?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju