Udobne haljine lepršavog kroja mnogim su ženama za vrijeme trudnoće omiljeni odjevni komad pa tako i holivudskoj glumici Jessici Albi. Za odlazak na posao 36-godišnja ljepotica izabrala je ležernu haljinu s prozirnim donjim dijelom i običan smeđi kaput

Galerija Trudna Jessica Alba u prozirnoj haljini - 5 Trudna Jessica Alba u prozirnoj haljini - 6 Trudna Jessica Alba u prozirnoj haljini - 4 +2 Trudna Jessica Alba u prozirnoj haljini Da je udobnost pri odabiru odjeće trudnicama na prvom mjestu pokazala je i američka glumica Jessica Alba koja je snimljena u Los Angelesu na dolasku u svoju tvrtku The Honest Company koje je suosnivačica.

Udobne haljine lepršavog kroja mnogim su ženama za vrijeme trudnoće omiljeni odjevni komad pa tako i holivudskoj glumici Jessici Albi

Za odlazak na posao prelijepa trudnica izabrala je potpuno neopterećen stajling kojim je dominirala haljina s cvjetnim uzorkom prozirnog donjeg dijela. Ležernu haljinu kombinirala je uz običan smeđi kaput i crne gležnjače. Od modnih dodataka izabrala je crnu trobicu, okrugle zlatne naušnice i velike sunčane naočale.
Jessica se nije opterećivala niti oko frizure pa je kosu nosila "nemarno" raspuštenu.

Ovoj odličnog trudničkoj kombinaciji boje je dodala s tamnocrvenim lakom za nokte, a svakako smo primijetili i preslatku čašu u kojoj je nosila napitak, ukrašenu u neodoljivom shabby chic stilu – svijetlo tirkizne boje ukrašenu nježno ružičastim ružama.

Jessica Alba uskoro će roditi svoje treće dijete. Sa suprugom Cashom Warrenom već ima dvije kćeri, 9-godišnju Honor Marie i 6-godišnju Haven Garner.
Trudna Jessica Alba u prozirnoj haljini - 4 Trudna Jessica Alba u prozirnoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju