Jessica Alba bila je gošća na predstavljanju linije odjeće Victorije Beckham za trgovački lanac Target, a za tu prigodu glumica je odjenula košulju s motivom pčelica iz Victorijine nove linije. Ipak, svu pažnju ukrale su Jessicine sandale na visoku petu dodatno podebljane platformom

Povodom pokretanja vlastite linije odjeće za trgovački lanac Target, Victoria Beckham priredila je vrtnu zabavu u Los Angelesu kojoj su nazočile brojne slavne osobe. Među njima bila je i 35-godišnja glumica Jessica Alba koja je Victoriji iskazala potporu i noseći košulju s njenim potpisom koja će se u Targetu moći kupiti od 9. travnja, kao i ostatak kolekcije.

'Za predstavljanje linije odjeće Victorije Beckham za trgovački lanac Target, Jessica Alba obula je sandale na debelu petu od 12,7 centimetara'

Košulja s motivom pčelica odiše proljećem, a s obzirom na to da će joj cijena biti 225 kuna, bit će sigurno jedan od traženijih komada u Targetu. Čitavu kolekciju Victorije Beckham za ovaj trgovački lanac odlikuju povoljne cijene, a moći će se kupiti i putem interneta. Pogledajte 10 komada iz nove kolekcije Victorije Beckham od 180 do 276 kuna.

Košulju je Jessica kombinirala sa svijetloplavim trapericama i smeđom torbicom također iz Targeta. Svakodnevnu kombinaciju podigla je upečatljivim sandalama na visoku deblju petu i platformu brenda Loeffler Randall. Model sandala Arabela ima potpeticu od 12,7 centimetara i platformu od 3 centimetra te je dostupan u crno-bijeloj i srebrnoj boji. Alba je za svoju ležernu kombinaciju izabrala crno-bijele koje su se pokazale kao pun pogodak.

S obzirom na to da je ovakav model sandala sam po sebi dovoljno upečatljiv, odlično će pristajati uz obične traperice i jednostavnu majicu, baš kako ih nosi i Jessica Alba.

Nadahnuti izborom Jessice Albe, prošetali smo trgovinama i pronašli modele sandala na visoku deblju petu i platformu, a bogatu ponudu pogledajte u fotogaleriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju