Vanity Fair svake godine upriliči najbolji holivudski tulum povodom dodjele Oscara, a svi oni koji nisu dobili pozivnicu za prestižnu dodjelu nagrada obvezno se pojave na njemu.

Galerija Jessica Alba i Sofia Vergara na partyju Vanity Faira - 1 Jessica Alba i Sofia Vergara na partyju Vanity Faira - 3 Jessica Alba i Sofia Vergara na partyju Vanity Faira - 5 +2 Jessica Alba i Sofia Vergara na partyju Vanity Faira - 4

Zvjezdano društvo ove su godine predvodile Sofia Vergara i Jessica Alba, koje su odabrale vrlo sličan model takozvane korzet-haljine bez rukava koji prati liniju tijela, a čiji oblik podsjeća na zlatni kipić Američke akademije filmskih umjetnosti i znanosti.

Naljepše haljine na Oscarima 2020. - 3 10 najljepših haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Oscara

Sofia Vergara spremno je pozirala u crnoj kreaciji koja je naglasila njezinu figuru u obliku pješčanog sata, dok je Jessica Alba odabrala golu verziju haljine napravljenu od materijala u boji kože te ukrašenu sjajnim aplikacijama.

Ankete

(8145) Koja slavna dama bolje nosi korzet-haljinu?

rezultati povratak glasova1578
rezultati

Jessica Alba i Sofia Vergara na partyju Vanity Faira - 2 Jessica Alba i Sofia Vergara na partyju Vanity Faira - 2 (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju