Nova revolucionarna NIVEA Care krema za lice i tijelo donosi intenzivnu njegu kože bez masnog sjaja

Prije više od 100 godina NIVEA je proizvela prvu kremu za njegu kože. Za mnoge, NIVEA krema je i dalje prva i jedina krema koja je ikad dotakla njihovu kožu, a generacije obitelji prihvatile su ju kao pravog člana obitelji koji brine za njihovo lice i tijelo. Za intenzivnu hranjivost kreme zaslužne su bogate i masne formule, a NIVEA je sada lansirala formulu koja nudi idelanu kombinaciju hranjivosti bez osjećaja masnoće. Tako je nastala nova NIVEA Care krema čija snažna formula omogućuje duboko hranjenje kože dok se istovremeno vrlo lagano nanosi, brzo apsorbira i ne ostavlja masni sjaj. Ova pristupačna i kvalitetna krema namijenjena je svim ženama koje ne samo da brinu o svojoj koži, nego se pri tom žele osjećati lijepo, samouvjereno i ženstveno.

Savršena njega za lice i tijelo

Inovativna NIVEA Care krema u dodiru s kožom otapa uravnoteženu količinu voska omotanog gelom lagane hidratantne teksture. Ovi glatki, njegujući kristali voska koži pružaju intenzivnu i dugotrajnu hranjivu njegu, izravno se apsorbirajući na koži. Upravo to NIVEA Care kremu čini prvom kremom koja kombinira bogatu njegu i nemasnu teksturu te kožu čini mekom i nježnom. Njezino je korištenje pravi užitak za kožu i osjetila zahvaljujući senzacionalnoj teksturi i jedinstveno blagom i ženstvenom mirisu.

"NIVEA Care je prava inovacija u segmentu njege kože. Inovativna formula sadrži hidrodisperzivni vosak te kao osnovu ima vodu, ali i sićušne hranjive čestice hidro voska umjesto kapljica ulja. Kada te čestice dođu u dodir s kožom, istog se trenutka otapaju i intenzivno njeguju kožu, bez ostavljanja masnog traga na koži," objašnjava doktorica Christiane Meyer iz Beiersdorfova centra za istraživanje i razvoj.

Fini vosak za predivan osjećaj na koži

Dugogodišnja istraživanja pokazala su da žene žele jednostavna rješenja za njegu kože koja će ju dubinski nahraniti bez ostavljanja masnih tragova. Vođena time NIVEA je lansirala novu formulu s kombinacijom voskova koji se tope na koži. Pritom se na koži stvara meki oblog koji pomaže u zadržavanju optimalne razine vlažnosti tijekom cijeloga dana, dok u isto vrijeme ostavlja senzacionalan osjećaj na koži. WOW efekt kreme temelji se na tehnologiji hidrodisperzije voska koji pruža intenzivnu i dugotrajnu njegu pogodnu za sve tipove kože.

NIVEA Care krema - 100% njege i 0% osjećaja masnoće

Revolucionarna formula s hidro voskom pruža bogatu njegu i posebno lagan osjećaj na koži. Ujednačena količina voska i hidratizirajućeg gela trenutno se topi i dubinski prodire u kožu dok njegujući kristali voska pružaju dugotrajnu bogatu njegu i jačaju prirodnu zaštitnu barijeru kože. Pogodna je za primjenu na tijelu, licu i rukama.

100 ml - 27,90 HRK
200 ml - 37,50 HRK

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr
Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter

Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju