Ovaj vikend ljubav se osjetila u zraku u Arena Centru, a razlog tomu je Ljubavni kutak u kojemu je na ''vruću'' klupu zasjelo stotinjak ljudi koju svoju ljubav ne skrivaju. Kreativne fotografije iz kojih 'frca' ljubav podijelili su sa svijetom, ne samo zato kako bi svi vidjeli koliko si znače već i zbog vrijednih nagrada koje mogu osvojiti.

Snimili smo samo djelić atmosfere ovaj vikend u Ljubavnom kutku gdje smo vas upitali što je za vas ljubav i kako se između vas rasplamsala.

Oni koje se vole već dugo otkrili su nam tajnu dugovječne veze dok smo ostali opijeni zaljubljenim zanosom novopečenih parova. Kako voljeti i pri tome se ludo zabavljati pogledajte u našem kratkom videu ili sami posjetite Ljubavni kutak u Arena Centru, idealno mjesto na kojemu ćete to pokazati i pri tom osvojiti vrijedne nagrade.

Od 4. do 14. veljače posjetite 'Ljubavni kutak', smještenog kod info-pulta Arena Centra u Zagrebu, fotkajte se svojim pametnim telefonom te fotografiju podijelite na svoj Instagram profil uz hashtag #ljubavnikutakAC, najkasnije do 14. veljače do 20 sati.

Ukoliko nemate instagram, pošaljite nam svoju fotografiju na e-mail zadovoljna@novatv.hr s naslovom ''Ljubavni kutak'' i svojim podacima (ime i prezime, adresa, kontakt mobitel) u istom roku.

U Ljubavnom kutku možete se fotografirati sami, u paru ili u društvu, a vikendom će vam na raspolaganju stajati i rekviziti koji vašu fotografiju mogu učiniti zanimljivijom. Oni neće utjecati na ocjenu fotografije, no ono što hoće je vaša kreativnost kojom ćete pokazati sreću i ljubav prema boravku u kutku, prema sebi ili osobama s kojima ste na fotografiji. Izrazite ljubav. I to koliko god puta želite jer broj fotografija s kojima možete sudjelovati je neograničen.

 

Žiri sastavljen od predstavnika Arene Centra i uredništva portala Zadovoljna.hr 15. veljače će odabrati top 3 fotografije koje osvajaju shopping poklon karticu od 1400 kuna i poklon bon Gold Class u vrijednosti 270 kuna. Dobitnici će biti objavljeni na stranici Zadovoljna.hr, te onoj Arena Centra najkasnije do 16. veljače.

Ne preostaje vam ništa drugo doli posjetiti Arena Centar, zavući se u Ljubavni kutak, dobro se zabaviti i nasmijati, a kasnije uživati u osvojenoj nagradi.

Više informacija saznajte u pravilima natječaja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju