Sve nam je bitnije zadovoljstvo na poslu i u privatnom životu te nastojimo živjeti punim plućima. Ne želimo se odricati svakodnevnih užitaka pa se danas više nego ikada prije govori o našem zadovoljstvu na radnom mjestu. Prema uzoru na poznatu nordijsku filozofiju, težimo postići idealni balans privatnog i poslovnog života i otkriti koja je tajna baš Danaca kao najsretnije nacije. Kako bismo postigli taj čuveni lykke (danska riječ za sreću), za početak je potrebno stvoriti dugoročno dobre uvjete za život i posao, ali i uživati u malim stvarima. Kažemo kako bismo trebali raditi da bismo živjeli, a ne obrnuto, no nije tako jednostavno uskladiti sve obveze, poslovne ambicije i obiteljske uloge. Ako smo rastreseni i nezadovoljni, ne ostvarujemo svoj potencijal. Assist Digital je osluškivao potrebe svojih kolega i ponudio baš takvo okruženje

Teamleaderice Tena Perkov Kordić, Ivana Vukas i Mateja Dedi u Assist Digitalu - tvrtke za upravljanje korisničkim iskustvom s uredima u Rijeci i Zagrebu, koja je uvrštena na talijansku ljestvicu najboljih poslodavaca s preko 400 zaposlenika samo u Hrvatskoj, s nama su podijelile kako mlađe generacije imaju puno veća očekivanja od poslodavca. Tena, Ivana i Mateja se slažu kako je za zadovoljstvo u timu potreban na prvom mjestu otvoren i profesionalan odnos i jasna komunikacija, ali i brojne konkretne pogodnosti koje se kod njih kontinuirano razvijaju:

Od Coaching on the spot do Best pratice sharing, stalnim radionicama i edukacijama oplemenjujemo znanje naših zaposlenika. Svakog člana tima upoznajemo kroz One on One sastanke i pokušavamo kroz Care Meeting pružiti potporu nakon dužeg izbivanja s posla. Pomno pratimo rad kolega kako bi se osjećali kao važan dio našeg tima, kao što to i jesu.“

Teamleaderice su istaknule kako posvećuju puno pažnje organizaciji čestih proslava, druženja i tematskih dana kako bi podigle radnu atmosferu pa su njihovi timovi obilježili Dan Harryja Pottera, Dan Star Warsa, Svjetski dan banana i brojne druge u kojima su uvijek uživali, a članovi tima s osmijehom dolazili na posao. Da bi mogle razumjeti potrebe svojih kolega, teamleaderice s njima puno razgovaraju, slušaju njihova iskustva, želje i potrebe kako bi se svi članovi tima osjećali podržano te vjeruju da je pozitivno i toplo okruženje dodatni motivator za napredak.

PR PR Foto: PR

Remote work i fleksibilno radno vrijeme im omogućava balans privatnog i poslovnog života, a uvažavanje mišljenja i ideja te nagrađivanje rada i truda svakog zaposlenika samo su dodatna potvrda kako je kod njih zaista na prvom mjestu zaposlenik. Tena nam je otkrila ideje koje planira provesti u djelo:

Planiramo još puno raznolikih aktivnosti, a više naglaska stavit ćemo na našu kulturu, organizaciju brojnih timskih druženja, ali i programe razvoja zaposlenika kako bi njihov karijerni put bio što jasniji i uspješniji. Financijska nagrada za lojalnost, Multisport programi i mogućnost razmjene s našim internacionalnim uredima samo su neki od brojnih mogućnosti kojima osiguravamo našim kolegama.“ Znamo svi da posao nije samo druženje i dobra atmosfera, stoga su naše sugovornice kreirale programe kako bi se njihovi timovi još više educirali, usavršavali i razvijali: „Bez obzira na prijašnja radna iskustva, svi novi članovi naših timova prolaze kroz pažljivo osmišljen Onboarding proces kako bi se upoznali s radnim zadacima i samim poslom, a kroz Seniority program iskusniji kolege pružaju podršku, prenose znanje i individualno pristupaju svim mlađim kolegama.“

PR PR Foto: PR

Dakle, u Assist Digitalu zaposlenici imaju priliku ostvarivati svoje profesionalne ciljeve i pokrenuti rast karijere unutar godine dana nakon zaposlenja, što je prilično brzo!
Naše teamleaderice ističu kako se fleksibilno radno vrijeme, remote work, briga za zaposlenike te mogućnost osobnog rasta i razvoja danas iznimno cijene među njihovim timovima, a one nastavljaju poticati kolege te održati dinamičnu i pozitivnu radnu atmosferu koja je svima prijeko potrebna. Uz smijeh Tena, Ivana i Mateja potiho spominju i posebna iznenađenja za Svjetski dan fizikalne terapije i Međunarodni dan prevoditelja na kojem će članovi tima učiti davati komplimente na raznim stranim jezicima.

Tko kaže da su Danci najsretniji, nije upoznao ovu veselu Assist Digital ekipu!

Pogledajte aktivne Assist Digital oglase i zakoračite u međunarodnu kompaniju uz brojne mogućnosti napredovanja, ali i zabave!

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju