Zdrava prehrana više je od popularnog trenda, i to na veliko zadovoljstvo brojnih gurmana.

 

Galerija PR PR PR +1 PR  U današnje vrijeme možemo uživati u raznolikoj paleti ukusnih i zdravih delicija koje nam olakšavaju i probleme s održavanjem linije i nedoumice oko svakodnevne pripreme obroka. Inspiraciju možemo potražiti u aromatičnim i primamljivim okusim mediteranske kuhinje i Bliskog Istoka, kao što je popularni namaz od slanutka i sezama - hummus. Iako svako ima svoj recept, nevjerojatno ukusan i autentičan je hummus koji su predstavile Sana delikatese.

PR PR

Hummus je osvojio cijeli svijet, pa i srca hrvatskih gurmana te je već postao uobičajeni stanovnik hladnjaka brojnih ljubitelja zdrave i ukusne hrane. Sana je pripremila hummus u nekoliko različitih okusa i izbora za svačije nepce: classic, hummus s bučinim sjemenkama, čilijem, zelenom paprikom te cijelim zrnima slanutka, Osim odličnog okusa hummus je nutritivno vrlo bogat i kvalitetan. Zbog svog optimalnog omjera bjelančevina, zdravih masnoća i ugljikohidrata, izvrsna je namirnica koja nas drži sitima te daje energiju i dobar osjećaj. Uza sve to, Sana hummus je svjež, bez glutena i pogodan za vegansku prehranu.

PR PR

Osim svježeg hummusa, pod brendom Sana možemo pronaći i još namaza i priloga kao što su MelanSana te Thai Salsa, Hummus i tofu u paprici, fantastični Ketchup od cikle te, neizostavni Tahini, sezamovu pastu za one koji hummus žele pripremiti sami. Ne treba zaboraviti ni slastice u obliku tri različita preljeva od datulja i sezama te čips od jabuke s čokoladom, a posebno je zanimljiva paleta od 80-ak profesionalnih premium začina za visoko kulinarstvo.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju