Jill Biden ljubiteljica je elegantnih odjevnih komada koje besprijekorno prilagođava situaciji i mjestu. Nedavno je pokazala i da je ljubiteljica modne romantike.

Galerija Jill Biden ljubiteljica je elegantnih modnih kombinacija Jill Biden u čipkastoj haljini Monique Lhuillier Jill Biden u čipkastoj haljini Monique Lhuillier +1 Haljina Monique Lhuillier, 25.400 kn

Na svečanom događanju u Bijeloj kući povodom blagdana Cinco de Mayo, a prije službenog puta u Rumunjsku prva dama Sjedinjenim Američkih Država zablistala je u romantičnoj haljini u bijeloj i ružičastoj boji.

Jill Biden nosila je čipkastu cvjetnu haljinu američke dizajnerice filipinskog porijekla Monique Lhuillier koja je idealan izbor za proljeće.

Haljina Monique Lhuillier, 25.400 kn Haljina Monique Lhuillier, 25.400 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Midi haljina do ispod koljena s tri-četvrt rukavima i četvrtastim ovratnikom savršeno je pristajala prvoj dami te na suptilan način istaknula njezinu ženstvenu figuru.

Haljinu je sparila s trenutno omiljenim parom cipela – baršunastim salonkama u trendovskoj ružičastoj boji brenda Marion Parke koje dolaze s potpeticom od 8,5 centimetara.

Romantično izdanje zaokružila je s decentnim nakitom – parom naušnica u obliku cvijeća, dugom ogrlicom i bisernom narukvicom.

Jill Biden u čipkastoj haljini Monique Lhuillier Jill Biden u čipkastoj haljini Monique Lhuillier (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju