Jill Biden obavila je svoju prvu samostalnu službenu dužnost kao prva dama. Posjetila je bolnicu Whitman-Walker Health u Washingtonu, gdje je razgovarala s osobljem, između ostalog, i o važnosti psihološke pomoći i podrške pacijentima oboljelima od raka.

Profesorica po struci, Jill Biden će kao prva dama, kako se očekuje, raditi na području obrazovanja i ponovno pokrenuti Udružene snage, misiju okupljanja oko vojnih obitelji koju je zajedno s Michelle Obamom inicirala 2011. godine.

Osim rada američke prve dame pomno će se pratiti i njezin modni stil. Već je svojim prvim samostalnim pojavljivanjem u javnosti kao prva dama privukla pažnju odjevnim odabirom. Jill je odjenula jednostavnu bijelu haljinu s laganim naborima u donjem dijelu i rukavima duljine do lakta te ju kombinirala uz smeđe čizme s potpeticom od brušene kože.

Sviđa li vam se bijela haljinu koju nosi Jill Biden?

glasova:

Svom outfitu prva dama SAD-a dodala je dugačku slojevitu ogrlicu od bisera i tanki zlatni lančić s privjeskom "MAMA" te još malo decentnog nakita u kombinaciji zlata i bisera.

Slika nije dostupna Jill Biden: Prva dama koja će zadržati svoj posao profesorice

Slika nije dostupna Lady Gaga: Dramatična haljina s detaljem koji šalje moćnu poruku

Bijela haljina kakvu nosi Jill Biden možda je pomalo riskantan izbor jer je riječ o osjetljivoj boji koja može previše naglasiti siluetu tijela, no američka prva dama ipak je pazila da sve ostane u granicama dobrog ukusa i primjereno njezinoj poziciji i dužnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju