Lady Gaga otpjevala je američku himnu na inauguraciji novog američkog predsjednika Joea Bidena i potpredsjednice Kamale Harris. Za taj povijesni trenutak trebalo je izabrati i prikladnu odjevnu kombinaciju, a superzvijezda se pobrinula da osim izvedbe himne zapamćen ostane i njezin outfit.

Galerija Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 2 Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 5 Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 4 +2 Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 6

Nastup života Lady Gaga obilježila je voluminoznom haljinom modne kuće Schiaparelli Haute Couture u crnoj i upečatljivoj crvenoj boji koja seže do poda, a riječ je o raskošnom, dramatičnom modelu nalik balskoj haljini. 

Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 2 Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena Foto: AFP

Haljinu koja zaista ostavlja kraljevski dojam pjevačica je ukrasila velikim brošem u obliku zlatne golubice, simbolom mira. S tim detaljem na haljini željela je prenijeti poruku nade i mira kojem se svi nadaju s dolaskom novog predsjednika.

Dodatni svečani efekt ovom posebnom događaju dao je i zlatni mikrofon, usklađen s golubicom na haljini.

Jennifer Lopez: Izdanje u bijelom od glave do pete koje će se pamtiti Jennifer Lopez na inauguraciji Joea Bidena Jennifer Lopez na inauguraciji Joea Bidena Jennifer Lopez na inauguraciji Joea Bidena +2 Jennifer Lopez na inauguraciji Joea Bidena

Melania Trump Elegantna do kraja: Klasična kombinacija Melanije Trump za oproštaj od Bijele kuće

Jill i Joe Biden uoči inauguracije Jill Biden: Haljina i kaput u boji izabranoj zbog posebnog razloga

Frizura Lady Gage za inauguraciju bila je pletenica preko glave s upletenom crnom trakom.

Lady Gaga na inauguraciji Joea Bidena - 1 Lady Gaga u dramatičnoj haljini modne kuće Schiaparelli Haute Couture (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju