Jill Biden bila je glavna gošća na zabavnom događanju održanom u Philadelphiji na kojem je najavljen animirani glazbeni serijal o građanskim pravima "Well-Versed". To je zajednički projekt dječjeg TV kanala Nickelodeon i medijske kompanije ATTN, a upravo je prva dama SAD-a najavila edukativni serijal.

Galerija Jill Biden u odijelu i ljubičastim salonkama - 4 Jill Biden u odijelu i ljubičastim salonkama - 2 Jill Biden u odijelu i ljubičastim salonkama - 3 +4 Jill Biden u ljubičastim salonkama od brušene kože

Za ovu dužnost Jill Biden odabrala je outfit u ljubičastoj boji sačinjen od odijela klasičnog kroja i bluze u istom tonu. Prelijepe nijanse ljubičaste boje su i salonke od brušene kože u kojima smo američku prvu damu već vidjeli. Nosila ih je i u siječnju kada je posjetila baziliku Gospe Guadalupske u Mexico Cityju, za službenog posjeta Meksiku.

Jill Biden u odijelu i ljubičastim salonkama - 3 Jill Biden u ljubičastom odijelu i salonkama od brušene kože (Foto: AFP)

Iako jednostavne, ove cipele lako ukradu poglede što zbog svojeg svevremenskog dizajna, što zbog ženstvene boje koja je već nekoliko sezona veliki trend. Ljubičaste salonke u trenu podignu svaki outfit, pa izvrno idu i uz najobičnije traperice.

Elegantni stajling u upečatljivoj boji Jill Biden dodatno je podigla zlatnim detaljima, naušnicama, lančićem i krupnijim brošem.

Jill Biden posjetila je baziliku Gospe Guadalupske u Mexico Cityju - 5 Jill Biden iste salonke nosila je u siječnju kada je posjetila Meksiko (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju