Sjedinjene Američke Države proslavile su Dan nezavisnosti, jedan od najvažnijih i najznačajnijih dana u povijesti SAD-a. Nacionalni praznik obilježen je i u Bijeloj kući u kojoj je američki predsjednik tradicionalno ugostio obitelji vojnika i druge uzvanike.

Galerija Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 6 Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 3 Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 5 +2 Jill i Joe Biden s obitelji na balkonu Bijele kuće

Na travnjaku ispred Bijele kuće tijekom dana organiziran je roštilj i održan koncert, a Joe i Jill Biden navečer su s obitelji s balkona Bijele kuće promatrali vatromet. Na početku proslave predsjednik SAD-a i njegova supruga obratili su se svojim gostima, a dok je stajala na pozornici Jill Biden pažnju je plijenila i izborom outfita.

Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 3 Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti (Foto: AFP)

Za ovaj važan dan u američkoj povijesti prva dama odabrala je haljinu s krupnijim, šarenim cvjetnim uzorkom na bijeloj podlozi. Kroj haljine lijepo prati liniju tijela te seže do koljena, a kreacija je upotpunjena tankim remenom. Jill je na početku proslave nosila crvene cipele s tankom potpeticom, a kasnije se preobukla u crne špagerice s vezanjem oko gležnja kakve prva dama često nosi.

Kraljica Letizia i Jill Biden susrele su se u Madridu - 4 Kraljica Letizia i Jill Biden: Cvjetna haljina koja (ni)je ostala u sjeni bijelog odijela

Jill Biden u bijeloj haljini i ženstvenim sandalama s visokom potpeticom - 6 Jill Biden: Izdanje za peticu u kojem su prelijepe sandale glavna zvijezda

Još malo zlatnog nakita i stajling Jill Biden za obilježavanje Dana nezavisnosti bio je kompletiran.

Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 2 Jill Biden u cvjetnoj haljini i crvenim cipelama na proslavi Dana nezavisnosti (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju