U Los Angelesu se održava deveti samit Amerika, koji okuplja lidere država američkog kontinenta, a kojem su domaćini predsjednik SAD-a Joe Biden i prva dama Jill Biden. Među brojnim uzvanicima su i Alexandra Hill, ministrica vanjskih poslova Salvadora, Thelma Browne, ambasadorica karipske države Sveti Kristofor i Nevis te kanadski premijer Justin Trudeau i njegova supruga Sophie Gregoire Trudeau.

Galerija Jill Biden u bijeloj haljini i ženstvenim sandalama s visokom potpeticom - 6 Jill Biden u bijeloj haljini i ženstvenim sandalama s visokom potpeticom - 2 Jill Biden u bijeloj haljini i ženstvenim sandalama s visokom potpeticom - 1 +5 Jill i Joe Biden s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom i njegovom suprugom Sophie Gregoire Trudeau

Takozvani Sveamerički samit ove godine održava se pod parolom izgradnje održive, otporne i pravedne budućnosti s posebnim naglaskom na civilno društvo i privatni sektor u toj velikoj, raznolikoj regiji. Joe i Jill Biden svoje goste dočekali su u Kongresnom centru Los Angelesa, a prilika je nalagala i prikladan dress code, koji je američka prva dama itekako uspješno ispoštovala.

Jill Biden u bijeloj haljini i ženstvenim sandalama s visokom potpeticom - 4 Jill i Joe Biden na devetom Sveameričkom summitu u Los Angelesu (Foto: AFP)

Jill Biden bila je pojam elegancije i ženstvenosti u bijeloj haljini koja prati liniju tijela te lijepo oblikuje žensku liniju. Haljina asimetričnoga kroja ima kratke rukave, decentne nabore te s lijeve strane "višak" tkanine nalik velikom volanu. Takav moderan kroj haljine zaista lijepo pristaje figuri prve dame te prikriva eventualne "nedostatke" stvarajući besprijekornu siluetu.

Jill Biden - 7 Jill Biden: Špagerice koje ljeti lako zamjenjuju i omiljene štikle

Jill Biden u kostimu i salonkama - 3 Jill Biden: Detalj koji oblikuje struk, a vole ga žene i XS i XL veličina

Jednako impresivne su i štikle koje je Jill Biden odabrala, a riječ je o prelijepim sandalama ružičastozlatne nijanse s vezanjem oko gležnja i svjetlucavim metalnim ukrasom. Ta ženstvena nijansa vrlo je popularna ljeti, a naročito dobro ističe preplanulu kožu.

Jill Biden u bijeloj haljini i ženstvenim sandalama s visokom potpeticom - 7 Jill i Joe Biden s Alexandrom Hill, ministricom vanjskih poslova Salvadora (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju