Jill Biden plijenila je pažnju na prijemu u Bijeloj kući povodom ulaska u kinesku Novu godinu. Kako i pristaje ovoj prilici odabrala je izdanje u crvenoj boji za koju se prema feng shuiju vjeruje da donosi sreću.

Galerija Jill Biden u haljini brenda One/Of - 2 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 3 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 5 +1 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 1

Američka prva dama zablistala je na crvenoj haljini s decentnim cvjetnim uzorkom s dugim rukavima i porubom do koljena. Riječ je o haljini po mjeri koju je za nju napravio njujorški brend One/Of, a iza kojeg stoji dizajnerica Patricia Voto.

Iako je pokrenut bez puno pompe u vrijeme pandemije, One/Of se vrlo brzo istaknuo zbog svojeg održivog pristupa dizajnu i modi.

Jill Biden u haljini brenda One/Of - 1 Jill Biden u haljini brenda One/Of - 1 (Foto: Afp)

Patricia Voto, naime, promišljeno nabavlja vrhunske tkanine za svoje kreacije od neiskorištenih zaliha i neprodane odjeće koje su drugi brendovi otpisali.

Upravo zato njezine kolekcije ne ovise o sezonama i kalendaru, već od toga kada će prikupiti dovoljno materijala za stvaranje novih kreacija.

Jill Biden: Model haljine koji vole nositi žene XS i XL veličine Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 1 Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 3 Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 2 +4 Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući

Jill Biden: Nosite li vi ovaj ljetni model hlača tijekom zime? Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama Jill i Joe Biden +0 Jill Biden

Samoodrživ koncept mode podržava i Jill Biden koja je midi haljinu brenda One/Of dopunila s klasičnim crnim salonkama, te se nekoliko decentnih komada – zlatnim narukvicama, statemenet naušnicama i ogrlicom.

Jill Biden u haljini brenda One/Of - 4 Jill Biden sa suprugom na prijemu u Bijeloj kući (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju