Jill i Joe Biden za Božić su održali virtualni sastanak s pripadnicima američke vojske, a američkom predsjedničkom paru društvo je pravio i njihov novi kućni ljubimac, štene njemačkog ovčara Commander.

Galerija Jill Biden u crvenoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 3 Jill Biden u crvenoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 5 Jill Biden u crvenoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 4 +4 Jill Biden u crvenoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella

Na taj način zahvalili su se pripadnicima vojske na njihovoj službi, a razgovarali su s pripadnicima vojske iz raznih područja, mornarice, kopnene vojske, marinaca, zračnih i kopnenih snaga, itd. Vojnike je pozdravio i preslatki Commander koji je tijekom razgovora ležao na jastuku i uživao u maženju svojih vlasnika.

Jill Biden u crvenoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella - 4 Jill Biden u crvenoj haljini američkog dizajnera Brandona Maxwella (Foto: AFP)

Virtualni sastanka održan je na sam Božić te je Jill Biden odabrala odjevnu kombinaciju u skladu sa svečanošću te prilike. Prva dama SAD-a odjenula je crvenu haljinu midi dužine američkog dizajnera Brandona Maxwella, a riječ je o modelu koji lijepo prati liniju tijela te se od koljena širi u volan. Haljina ima rukave do lakta i širi remen u istoj boje kakve je i haljina. Uz ovaj vrlo elegantan model Jill je nosila ženstvene crvene salonke, a čitav outift izgleda vrlo profinjeno i lijepo.

Jill Biden istu hljinu s potpisom Brandona Maxwella nosila je u listopadu za posjeta Nacionalnom muzeju meksičke umjetnosti u Chicagu - 2 Jill Biden istu hljinu s potpisom Brandona Maxwella nosila je u listopadu za posjeta Nacionalnom muzeju meksičke umjetnosti u Chicagu (Foto: AFP)

Božićni stajling Jill Biden upotpunila je s decentnim modnim detaljima, svjetlucavom ogrlicom s privjeskom, malim visećim naušnicama i srebrnim satom.

Pročitajte i:

Jill Biden učenicima koje je ugostila u Bijeloj kući čitala je božićnu priču - 7 I mrežaste najlonke: Štikle Jill Biden u ljetnoj boji koje se ni zimi ne želimo odreći

Jill Biden u kožnatoj suknji i čizmama do koljena - 3 Jill Biden: Kožnata suknja i čizme do koljena za odvažno izdanje prve dame

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju