Američki predsjednik Joe Biden zajedno sa suprugom Jill Biden u utorak je na travnjaku Bijele kuće ugostio stotine američkih zastupnika, njihovih suradnika i članova obitelji. Bio je to prvi kongresni piknik u Bijeloj kući u posljednje tri godine.

Galerija Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 1 Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 3 Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 2 +4 Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući

S nostalgijom je okupljenima govorio o prošlim vremenima u kojima su se demokrati i republikanci mogli slagati unatoč različitim političkim stajalištima.

Volio bih da možemo imati više ovakvih događanja kako biste se svi dobro upoznali, rekao je ležerno odjeveni predsjednik.

Okupljenima se obratila i prva dama, Jill Biden, koja se prisjetila obiteljskih dolazaka na piknike u Bijeloj kući i svima zahvalila na dolasku te poželjela dobar provod.

Za ovu prigodu američka prva dama odjenula jel lepršavu maksi cvjetnu haljinu u kombinaciji plave i ružičaste boje koju je uparila s krem sandalama s platformom, s trakicama koje se vežu oko zglobova.

Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 3 Prva dama u haljini cvjetnog uzorkama i sandalama na platformu (Foto: Profimedia)

Haljina dugih rukava stegnuta je u struku, a donji dio čini suknja A-kroja s prorezom na jednoj strani. Zanimljiv detalj kriju i rukavi haljine koji na području ramena imaju nekoliko izreza.

Ovakav model haljine obožavaju nositi žene XS i XL veličine, a činjenica da je lepršava čini ju idealnom za topliji dio godine. Cvjetni uzorak je pak jedan od onih koje Jill Biden često bira za razne prigode, a nekoliko njezinih cvjetnih odabira pogledajte i u našoj galeriji.

Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 6 Jill Biden: Šarena cvjetna haljina i crvene štikle za proslavu Dana nezavisnosti

Kraljica Letizia i Jill Biden susrele su se u Madridu - 4 Kraljica Letizia i Jill Biden: Cvjetna haljina koja (ni)je ostala u sjeni bijelog odijela

Ovaj put američka prva dama kombinaciju je upotpunila nakitom i ručnim satom.

Prva dama obožava nositi haljine s cvjetnim uzorkom - 3 Prva dama obožava nositi haljine s cvjetnim uzorkom - (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju