Američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden novogodišnje praznike proveli su na Američkim Djevičanskim otocima. Njihova destinacija bio je Saint Croix, najveći otok u toj skupini, koji je SAD 1917. godine kupio od Danske.

Galerija Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama Jill i Joe Biden +0 Jill Biden

Na jednotjedni odmor poveli su i svoje unuke, 18-godišnju Natalie i 16-godišnjeg Roberta. Bračni par sada se vratio u Washington i nastavlja s odrađivanjem svojih poslovnih obveza. Na travnjak ispred Bijele kuće spustio ih je predsjednički helikopter Marine One, iz kojeg su Joe i Jill izašli nasmijani i spremni za nove radne pobjede.

Prva dama bila je odjevena u ležernu odjevnu kombinaciju koja je jasno dala do znanja da se vraća s odmora.

Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika (Foto: Profimedia)

Pamučne bijele hlače ravnog kroja kombinirala je s običnom majicom i tamnim blejzerom. Ogrnula se tankim šalom, a na nogama je imala bež tenisice s debljim potplatom.

Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju moda, bijela boja tradicionalno zapravo nije popularna u zimskim mjesecima. Bijele odjevne komade doživljavamo kao osjetljivije jer se lakše zaprljaju, a zime su najčešće kišne, snježne i vjetrovite, pa bijela odjeća baš i nije prikladna za te pojave. U bijeloj boji najviše uživamo tijekom ljeta zbog vjerovanja da nas ona više štiti od sunca.

Ankete

(9468) Nosite li ovakav tip bijelih pamučnih hlača tijekom zime?

rezultati povratak glasova130
rezultati

Doduše, ni temperature u Washingtonu ovih dana nisu zimske, nego više nalikuju proljetnima, pa si Jill bez problema može dopustiti nošenje laganih bijelih hlača.

Jill i Joe Biden Jill i Joe Biden (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju