Američki predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden novogodišnje praznike proveli su na Američkim Djevičanskim otocima. Njihova destinacija bio je Saint Croix, najveći otok u toj skupini, koji je SAD 1917. godine kupio od Danske.

Galerija Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama Jill i Joe Biden +0 Jill Biden

Na jednotjedni odmor poveli su i svoje unuke, 18-godišnju Natalie i 16-godišnjeg Roberta. Bračni par sada se vratio u Washington i nastavlja s odrađivanjem svojih poslovnih obveza. Na travnjak ispred Bijele kuće spustio ih je predsjednički helikopter Marine One, iz kojeg su Joe i Jill izašli nasmijani i spremni za nove radne pobjede.

Prva dama bila je odjevena u ležernu odjevnu kombinaciju koja je jasno dala do znanja da se vraća s odmora.

Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika Jill i Joe Biden vratili su se u Washington nakon novogodišnjih praznika (Foto: Profimedia)

Pamučne bijele hlače ravnog kroja kombinirala je s običnom majicom i tamnim blejzerom. Ogrnula se tankim šalom, a na nogama je imala bež tenisice s debljim potplatom.

Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama Jill Biden u pamučnim bijelim hlačama (Foto: Profimedia)

Kada je u pitanju moda, bijela boja tradicionalno zapravo nije popularna u zimskim mjesecima. Bijele odjevne komade doživljavamo kao osjetljivije jer se lakše zaprljaju, a zime su najčešće kišne, snježne i vjetrovite, pa bijela odjeća baš i nije prikladna za te pojave. U bijeloj boji najviše uživamo tijekom ljeta zbog vjerovanja da nas ona više štiti od sunca.

Nosite li ovakav tip bijelih pamučnih hlača tijekom zime?

glasova:

Doduše, ni temperature u Washingtonu ovih dana nisu zimske, nego više nalikuju proljetnima, pa si Jill bez problema može dopustiti nošenje laganih bijelih hlača.

Jill i Joe Biden Jill i Joe Biden (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju