Postoje naravno iznimke, ali u većini slučajeva odabir odjeće i obuće za vjenčanje nešto je čemu se posvećuje velika pozornost. Odluka budućih mladenki o tome kakvu će vjenčanicu i cipele nositi mnogima je među najbitnijima kada je u pitanju njihov veliki dan.

Galerija

Nerijetko se dogodi i da se mladenke za ovaj dan odluče počastiti nekim dizajnerskim komadom, odnosno cipelama iz snova, a svoje mjesto među takvim cipelama imaju i Jimmy Choo cipele za mladenke.

Plus tih kultnih modela, između ostalog, jest i činjenica da je među Jimmy Choo cipelama za mladenke moguće pronaći par po svačijem ukusu, bez obzira na to jeste li zaljubljenica u tradicionalnu eleganciju ili ekstravagantni glamur.

Također, nakon vjenčanja te su cipele nosive i u drugim svečanim prigodama pa neće postati komad obuće koji ste nosili tek koji sat, a onda ga pospremili u ormar.

Jimmy Choo tim modele cipela za mladenke redovito objavljuje i na službenom profilu na Instagramu, a posljednji model koji su objavili, očekivano, oduševio je mnoge dame koje se bez problema mogu zamisliti u jednom takvom paru.

Radi se o salonkama imena Baily. Kako kažu njihovi tvorci, te su cipele savršena opcija za sve mladenke. Platinaste salonke prekrivene su šljokicama, a nemoguće je ne primijetiti njihovu senzualnu visoku potpeticu te remen ukrašen kristalima i biserima. Za njih ćete morati izdvojiti 950 eura (7188,75 kn), a ovaj i druge modele Jimmy Choo cipela za mladenke koje oduzimaju dah pogledajte u našoj galeriji.

Inače, model cipela Baily dolazi u četiri varijante. Dok su dva modela na visoku potpeticu, druga dva će se svidjeti damama koje i na dan svog vjenčanja žele bezbrižno uživati u predivnim, ravnim cipelama. Detalje možete provjeriti i na stranici proizvođača.

Jimmy Choo cipele za mladenke - 3
Model Baily košta 950 eura (7188,75 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)